Danique van der Wel

Terug | Ons team

“Van fotografie, video-editing tot het schrijven van captions, alles doe ik met passie.

Als klein meisje droomde ik ervan om later mijn eigen bedrijf te hebben. Als ik niet kon slapen dan tekende ik logo’s. Wat voor bedrijf dit moest zijn, dat wist ik nog niet. Wat ik wel wist, is dat ik op het podium staan heel leuk vond. Zingen, dansen én presenteren. Op mijn 22e wist ik mijn dromen waar te maken en richtte ik LEF Media op, het eerste zakelijk vlogbureau van Nederland.

Verhalen vertellen, naar verhalen luisteren en verhalen delen. Nieuwe mensen ontmoeten en mensen verbinden. Daar krijg ik energie van. Sociaal, nieuwsgierig en enthousiast zijn eigenschappen die mij kenmerken. En uiteraard het hebben van lef.

Mijn favoriete lef moment is het moment dat ik op mijn 17e het vliegtuig instapte naar Malaga in Spanje om daar een jaar de Spaanse taal te leren.

Een jaar niet geskied, is een jaar niet geleefd, maar ik geniet ook onwijs van de Spaanse zon. Lekker eten en drinken. Volop van het leven genieten met vrienden en familie.

Van jongs af aan wist ik al dat ik een creatief beroep wilde uitoefenen. Dat creatieve pad heb ik bewandeld en zo ben ik in 2018 afgestudeerd als grafisch vormgever. Maar als jonkie wil ik meer, dus ben ik opzoek gegaan naar de perfecte aanvulling. Die aanvulling vond ik in de opleiding Communicatie. En nu, bijna 4 jaar later, vind ik het super tof dat ik kan bijdragen aan bijna elke fase van een project!

Ik ben bij LEF Media gestart als afstudeerder. Ik was opzoek naar een jong en vernieuwend bedrijf, waarbij ik al mijn communicatie skills in de praktijk kan brengen. Na een succesvolle afstudeerstage, werk ik nu part-time als content creator bij LEF, en ik zit helemaal op mijn plek!

Ik mag meewerken aan allerlei leuke projecten, waarbij ik mij voornamelijk focus op het invullen van de social media kanalen. Zelf ben ik namelijk ook actief als content creator, waar ik al mijn creativiteit in kwijt kan. Van fotografie, video-editing tot het schrijven van captions, alles doe ik met passie!

Wil jij jouw verhaal delen door middel van zakelijk vloggen?

 Als zakelijk vlogger help ik jou hier graag bij.

 

Bespreek de mogelijkheden