Emily van Heijningen-Koning

Terug | Ons team

“Voor minder dan 100% doe ik iets niet.”

Vroeger wilde ik overdag juf zijn, ‘s avonds gymles geven en in mijn vrije tijd een boek schrijven. Ik heb dus nooit de ambitie gehad om stil te zitten. Alhoewel ik die specifieke ambities in de loop van de tijd heb laten varen, ben ik wel graag met honderd dingen tegelijk bezig. Van vrijwilligerswerk tot activiteiten met vrienden en van zakelijk vloggen tot bedrijven helpen met hun socialmediastrategie.

Tijdens mijn studie Communicatie aan de Hogeschool Rotterdam kwam ik in aanraking met presenteren en ik wist toen meteen: “Dit is wat ik wil doen!”. Voor minder dan 100% doe ik het niet, dus ik ben naast mijn studie allerlei presentatie/media-cursussen gaan volgen. Nu heb ik het voorrecht om met mijn ervaring en enthousiasme mensen en bedrijven te helpen om hun verhaal op een zo persoonlijk en spontaan mogelijke manier in beeld te brengen.

Mijn lef moment was toen ik in 2018 besloot de boksring in te gaan voor een goed doel. Ook hiervoor gold, geen half werk. Drie maanden lang, vier keer per week trainen naar dat bloedstollende moment. Gelukkig heb ik al mijn voortanden nog, anders kon ik dat vloggen wel vergeten. 😉

Vroeger wilde ik overdag juf zijn, ‘s avonds gymles geven en in mijn vrije tijd een boek schrijven. Ik heb dus nooit de ambitie gehad om stil te zitten. Alhoewel ik die specifieke ambities in de loop van de tijd heb laten varen, ben ik wel graag met honderd dingen tegelijk bezig. Van vrijwilligerswerk tot activiteiten met vrienden en van zakelijk vloggen tot bedrijven helpen met hun socialmediastrategie.

Tijdens mijn studie Communicatie aan de Hogeschool Rotterdam kwam ik in aanraking met presenteren en ik wist toen meteen: “Dit is wat ik wil doen!”. Voor minder dan 100% doe ik het niet, dus ik ben naast mijn studie allerlei presentatie/media-cursussen gaan volgen. Nu heb ik het voorrecht om met mijn ervaring en enthousiasme mensen en bedrijven te helpen om hun verhaal op een zo persoonlijk en spontaan mogelijke manier in beeld te brengen.

Mijn lef moment was toen ik in 2018 besloot de boksring in te gaan voor een goed doel. Ook hiervoor gold, geen half werk. Drie maanden lang, vier keer per week trainen naar dat bloedstollende moment. Gelukkig heb ik al mijn voortanden nog, anders kon ik dat vloggen wel vergeten.

Bekijk Emily’s favoriete video’s

Wat anderen zeggen over Emily…

Annegien van den Ende | Monkey Motions

Ik vond het erg prettig werken met Emily. Professioneel en vrolijk zijn woorden die bij me opkomen als ik aan haar denk. Ze begreep goed wat er van haar verwacht werd. Teksten kende ze top uit haar hoofd, maar ook als we ter plekke iets aanpasten, zat dat er direct in. De interviews verliepen soepel en natuurlijk. Ik zou haar absoluut nogmaals inhuren.

Pieter de Ruijter | Solina Group

Het is heel fijn samenwerken met Emily! Ze is ‘echt’, vlot, flexibel, heeft humor en wist met flair onze vlog kernachtig op beeld te zetten, chapeau!

Berry Eenkhoorn | Pleijsier Bouw en Onderhoud

Voor een renovatieproject van een Hotel te Utrecht wilden wij d.m.v. vlogs inzicht geven hoe dit proces in z’n werk gaat. LEF Media heeft ons hier op enthousiaste en professionele manier bij geholpen, met een speciaal woord van dank aan Emily, wie de vlogs met ons heeft opgenomen. Ze heeft ons ontzettend goed geholpen met deze nieuwe ervaring, en heeft met goede ideeën gezorgd dat er voldoende goed materiaal is gemaakt voor de vlogs.

Wil jij jouw verhaal delen door middel van zakelijk vloggen?

 Als zakelijk vlogger help ik jou hier graag bij! 

Bespreek de mogelijkheden