Jessy van LEF

Terug | Ons team

“Ik ben altijd bezig met dingen ontdekken, bedenken en maken.”
Als jochie had ik al een gezonde dosis nieuwsgierigheid. Ik wilde altijd weten hoe dingen in elkaar steken. ‘Waarom?’ was mijn favoriete vraag en ik nam nooit klakkeloos iets aan. Door die eigenschap ben ik altijd met drie dingen bezig geweest: dingen ontdekken, bedenken en maken. Van pottenbakken tot zelf tijdschriften maken aan de keukentafel, maar ook moodboards, fotoshoots en het produceren van mini-documentaires later in mijn jeugd. Kortom: ik hield ervan om creatief bezig te zijn en groeide daar steeds verder in.

In 2017, 22 jaar jong, richtte ik mijn eigen bedrijf Sticky Chapters op, waarmee ik bedrijven help om ijzersterke verhalen te vertellen door middel van video. Mijn lef moment is dan ook het traject dat ik als ondernemer heb afgelegd: van helemaal alleen en geen klanten, naar 300 video’s per jaar opleveren en mijn eigen team. Als vaste editor voor LEF Media ben ik blij dat ik ook onderdeel ben van dit leuke team.

Wat ik doe wanneer ik niet aan het brainstormen, filmen of editen ben? Waarschijnlijk staan dan de lekkerste hits uit ‘00 op, vier ik succes met friet op vrijdag of geniet ik van een goed bordspel met vrienden.

Als jochie had ik al een gezonde dosis nieuwsgierigheid. Ik wilde altijd weten hoe dingen in elkaar steken. ‘Waarom?’ was mijn favoriete vraag en ik nam nooit klakkeloos iets aan. Door die eigenschap ben ik altijd met drie dingen bezig geweest: dingen ontdekken, bedenken en maken. Van pottenbakken tot zelf tijdschriften maken aan de keukentafel, maar ook moodboards, fotoshoots en het produceren van mini-documentaires later in mijn jeugd. Kortom: ik hield ervan om creatief bezig te zijn en groeide daar steeds verder in.

In 2017, 22 jaar jong, richtte ik mijn eigen bedrijf Sticky Chapters op, waarmee ik bedrijven help om ijzersterke verhalen te vertellen door middel van video. Mijn lef moment is dan ook het traject dat ik als ondernemer heb afgelegd: van helemaal alleen en geen klanten, naar 300 video’s per jaar opleveren en mijn eigen team. Als vaste editor voor LEF Media ben ik blij dat ik ook onderdeel ben van dit leuke team.

Wat ik doe wanneer ik niet aan het brainstormen, filmen of editen ben? Waarschijnlijk staan dan de lekkerste hits uit ‘00 op, vier ik succes met friet op vrijdag of geniet ik van een goed bordspel met vrienden.