Lilian van LEF

Terug | Ons team

“Ik wil een nieuwe vestiging van LEF Media in Spanje opzetten.”

Ik ben de eerste vlogmanager van Nederland, dat is wel een hele eer. Als vlogmanager regel ik alles aan de achterkant. Ik ben de schakel tussen de opdrachtgever, de vlogger en de editor en ben eindverantwoordelijke voor de kwaliteit van de vlogs. Lieke en ik kennen elkaar van onze studie, daar hebben we al veel samengewerkt en dat maakt ons een topteam!

Ik voel me meer Spaans dan Nederlands. Naast dat ik het chronisch koud heb, houd ik van de cultuur, het eten en natuurlijk de taal. Mijn hart ligt in Sevilla, hier heb ik ruim 2 jaar gewoond. Stiekem hoop ik hier ooit terug te keren en misschien wel de eerste locatie van LEF Media in het buitenland op te zetten.

Mijn favoriete lef moment is: zonder baan, huis en vrienden voor een zomer naar Mallorca verhuizen. Hier heb ik een geweldige tijd als reisleidster bij TUI gehad.

Ik ben de eerste vlogmanager van Nederland, dat is wel een hele eer. Als vlogmanager regel ik alles aan de achterkant. Ik ben de schakel tussen de opdrachtgever, de vlogger en de editor en ben eindverantwoordelijke voor de kwaliteit van de vlogs. Lieke en ik kennen elkaar van onze studie, daar hebben we al veel samengewerkt en dat maakt ons een topteam!

Ik voel me meer Spaans dan Nederlands. Naast dat ik het chronisch koud heb, houd ik van de cultuur, het eten en natuurlijk de taal. Mijn hart ligt in Sevilla, hier heb ik ruim 2 jaar gewoond. Stiekem hoop ik hier ooit terug te keren en misschien wel de eerste locatie van LEF Media in het buitenland op te zetten.

Mijn favoriete lef moment is: zonder baan, huis en vrienden voor een zomer naar Mallorca verhuizen. Hier heb ik een geweldige tijd als reisleidster bij TUI gehad.