Mascha van LEF

Terug | Ons team

“Ik ga door het leven als vrolijke, sportieve en creatieve stuiterbal die overal mogelijkheden in ziet.”

Als kleine smurf sprong ik als eerste op als er een spreekbeurt gegeven mocht worden, er een hoofdrol te verkrijgen was in de schoolmusical of als er iets te organiseren viel. Zo heb ik ongeveer in alle commissies gezeten die mijn middelbare school gekend heeft. Dat presenteren en organiseren zat er dus al vroeg in!

Tijdens mijn opleiding HBO Media- en Entertainment Management in Rotterdam greep ik elke kans aan om te presenteren of dit nu voor de camera of voor een groep mensen was. Maar ik ben ook een control freak, dus ik wil alles van A tot Z weten, zodat ik een verhaal écht goed kan vertellen. Dat komt omdat ik jouw bedrijf en de kijker serieus neem en die elementen samen zijn de formule om een boodschap over te kunnen brengen die binnenkomt en die raakt. Als kijker voel je het namelijk meteen als iemand maar wat vertelt of op leest, dan is het niet écht en oprecht en sla je de plank volledig mis.

Energiek, eerlijk, empatisch en enthousiast zijn mijn persoonlijke eigenschappen en deze kan je dus ook terug verwachten in onze samenwerking. Ik ga door het leven als vrolijke, sportieve en creatieve stuiterbal die overal mogelijkheden in ziet.

Mijn favoriete lef moment? Als 18-jarig meisje zonder cv of ervaring een ongevraagde pitch houden voor de eindredacteur van 3 op Reis om de nieuwe redacteur/producer te worden van 3 op Reis in Nederland en dat nog winnen ook.

Als kleine smurf sprong ik als eerste op als er een spreekbeurt gegeven mocht worden, er een hoofdrol te verkrijgen was in de schoolmusical of als er iets te organiseren viel. Zo heb ik ongeveer in alle commissies gezeten die mijn middelbare school gekend heeft. Dat presenteren en organiseren zat er dus al vroeg in!

 

Tijdens mijn opleiding HBO Media- en Entertainment Management in Rotterdam greep ik elke kans aan om te presenteren of dit nu voor de camera of voor een groep mensen was. Maar ik ben ook een control freak, dus ik wil alles van A tot Z weten, zodat ik een verhaal écht goed kan vertellen. Dat komt omdat ik jouw bedrijf en de kijker serieus neem en die elementen samen zijn de formule om een boodschap over te kunnen brengen die binnenkomt en die raakt. Als kijker voel je het namelijk meteen als iemand maar wat vertelt of op leest, dan is het niet écht en oprecht en sla je de plank volledig mis.

 

Energiek, eerlijk, empatisch en enthousiast zijn mijn persoonlijke eigenschappen en deze kan je dus ook terug verwachten in onze samenwerking. Ik ga door het leven als vrolijke, sportieve en creatieve stuiterbal die overal mogelijkheden in ziet.

 

Mijn favoriete lef moment? Als 18-jarig meisje zonder cv of ervaring een ongevraagde pitch houden voor de eindredacteur van 3 op Reis om de nieuwe redacteur/producer te worden van 3 op Reis in Nederland en dat nog winnen ook.

 

Bekijk Mascha’s favoriete video’s

Wat anderen zeggen over Macha…

Evina Beekink

Mascha was een super docent, ze legt dingen duidelijk uit en komt enthousiast over. Ze betrekt deelnemers door vragen te stellen en biedt de ruimte om het gesprek aan te gaan. Ze toont interesse in de deelnemers en neemt de tijd dingen uit te leggen die zij niet begrijpen of waar zij moeite mee hebben. Tot slot vond ik het tof om te zien met hoe veel plezier ze haar passie deelt. Als ik Mascha als docent een cijfer moet geven, dan zou dat een dikke 9 zijn.

Wil jij jouw verhaal delen door middel van zakelijk vloggen? Als zakelijk vlogger help ik jou hier graag bij.
Bespreek de mogelijkheden