10 mariniers veranderd in professioneel zakelijk vlogger

Terug | Onze projecten

In twee dagen heeft LEF Media een team van 10 mariniers opgeleid tot zakelijk vlogger. De eerste dag werd de theorie besproken, de strategie bepaald en de scripts geschreven. De tweede dag zijn we de scripts gaan ‘vervloggen’ en hebben we deze direct ge-edit in het programma Adobe Premiere Pro.

Lees meer over dit project

G

Aanleiding
De bemanningsleden wilden leren vloggen, om zo het thuisfront op de hoogte te houden tijdens hun missies.

Inhoud van de workshop
In twee dagen heeft LEF Media een team van 10 man opgeleid tot zakelijk vlogger. De eerste dag werd de theorie besproken, de strategie bepaald en de scripts geschreven. De tweede dag zijn we de scripts gaan ‘vervloggen’ en hebben we deze direct ge-edit in het programma Adobe Premiere Pro.

Resultaat
Tijdens deze workshop werden de deelnemers uitgedaagd om echt uit hun comfortzone te stappen. Niemand had ervaring met presenteren en niemand had ooit voor een camera gestaan. Het is bijzonder om te zien hoe tijdens deze workshop de deelnemers het vertrouwen krijgen zichzelf bloot te stellen en helemaal te geven om zichzelf te ontwikkelen tot professioneel vlogger.

Begin jij binnenkort ook aan een nieuw project? Bespreek dan met ons de mogelijkheden voor een groter bereik en het effectief presenteren van jouw bedrijf.

Bespreek de mogelijkheden