500+ volgers en tientallen sollicitanten

Terug | Onze projecten

In deze vlogserie loopt vlogger Lieke een dagje mee met een stagiaire op een afdeling binnen dit bedrijf. In totaal werden er 12 vlogs ingezet, welke werden verspreid via een voor Royal IHC nieuw kanaal: Instagram. In samenwerking met marketingpartner Online Jungle groeide het Instagram kanaal in 3 maanden van 0 naar +500 volgers.

Lees meer over dit project

G

Aanleiding
Royal IHC zocht nieuwe stagiaires voor de leerschool.

Format en inhoud van de vlog
In totaal zijn er 12 vlogs gemaakt, waarin huidige stagiaires Lieke hun werkdag lieten zien. Lieke liep mee op verschillende afdelingen. Daarnaast hebben we vlogs gemaakt met oud-stagiaires die verteld hebben over hun groei binnen het bedrijf.

Strategie
De doelgroep van de vlogs is leerlingen van 15 jaar die op zoek zijn naar een stage. Deze doelgroep is het meest actief op Instagram. Omdat Royal IHC nog geen Instagram-pagina had, heeft LEF Media het instagram kanaal opgezet in samenwerking met onze vaste marketingpartner. Er is een fotograaf ingezet voor het maken van de foto’s en LEF Media verzorgt de videocontent. De vlogs zijn daarnaast verspreid via YouTube en zijn geplaatst op een speciaal aangemaakte landingspagina op de website.

Resultaat
Het Instagram kanaal is in 3 maanden gegroeid van 0 naar +500 volgers en de vlogs worden getoond tijdens open dagen op scholen.

Bekijk de vlogs van Royal IHC

Begin jij binnenkort ook aan een nieuw project? Bespreek dan met ons de mogelijkheden voor een groter bereik en het effectief presenteren van jouw bedrijf.

Bespreek de mogelijkheden