Team

Jorgen

Maak kennis met Jorgen

Een storyteller in hart en nieren. Dat komt door mijn studie-achtergrond in zowel muziektheater als bedrijfscommunicatie en digitale media.Dus: je maakt mij blij als ik zelf een verhaal vertel of wanneer ik het verhaal van een bedrijf mag vertellen.

Bij LEF sta ik voor de camera. Als vlogger, presentator en workshopleider. Daarnaast ben ik regisseur, scriptschrijver en heb ik samen met mijn vriend een online marketingbureau; De Oppakkers.’

Ik omschrijf mijzelf als creatief, ambitieus en ziet in iedereen positieve eigenschappen. Ik werk graag samen met positieve mensen die ook nog eens lief zijn voor de planeet.

Ik ben een fervent liefhebber van CrossFit; ik doe dat 3-4x in de week. Mijn favoriete TV programma is B&B vol liefde. En ik reis graag; van stedentripjes tot een maand lang naar de andere kant van de wereld. Met een borrel in de zomer drink ik witbier, in de winter rode wijn (liefst Rioja Reserva!).

Jorgen's favoriete vlog

Ijsselgemeenten

Een feestje maken van een vlogopname, dit is Jorgen op het lijf geschreven.

In opdracht van IJsselgemeenten gingen wij bij verschillende bedrijven een vlog opnemen. Deze vlog bracht Jorgen naar Tempo-Team waar hij de gelegenheid kreeg om met Rinze & Henna te spreken. In deze gezellige vlog legt Jorgen met behulp van Rinze en Henna op een toegankelijke manier uit hoe Tempo-Team precies werkt.

Met zijn kenmerkende enthousiasme en vrolijke persoonlijkheid weet hij een leuke en tegelijkertijd informatieve vlog te maken.

Jorgen als gezicht van jouw vlog?

We denken graag met je mee.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Lisa Kwaaitaal

Projectmanager