Vyella van LEF

Terug | Ons team

Ik was gek op verhaaltjes schrijven en daarom is het de studie journalistiek geworden.

Vroeger was ik altijd jaloers op mensen die vanaf kleins af aan al wisten wat zij wilde worden. Want toen ik een studiekeuze moest maken, had ik werkelijk waar geen flauw idee. Ik was gek op verhaaltjes schrijven en daarom is het de studie journalistiek geworden. Dit bleek een goede keuze te zijn, want mijn schrijfskills gingen vooruit, maar ik wilde meer! Daarom ben ik na deze studie Marketing & Communicatie gaan studeren en daar zat ik pas écht op m’n plek. Dat de combinatie journalistiek (en dan vooral teksten schrijven) en marketing een gouden combinatie zou zijn, had ik stiekem van tevoren niet bedacht.

Al tijdens m’n studie stroomden de aanvragen binnen. “Vyella, kun jij onze webteksten redigeren?” of “Vyella, hoe kunnen wij social media het beste inzetten?”. Wat begon als een vriendendienst, is uitgegroeid tot een eigen bedrijf. Met Online Jungle zorg ik ervoor dat op een strategische manier de online zichtbaarheid van jouw bedrijf vergroot wordt.

Naast dat ik de nodige uren per week achter m’n laptop spendeer, sta ik graag op de tennisbaan of met vriendinnen in de kroeg!

Vroeger was ik altijd jaloers op mensen die vanaf kleins af aan al wisten wat zij wilde worden. Want toen ik een studiekeuze moest maken, had ik werkelijk waar geen flauw idee. Ik was gek op verhaaltjes schrijven en daarom is het de studie journalistiek geworden. Dit bleek een goede keuze te zijn, want mijn schrijfskills gingen vooruit, maar ik wilde meer! Daarom ben ik na deze studie Marketing & Communicatie gaan studeren én daar zat ik pas écht op m’n plek. Dat de combinatie journalistiek (en dan vooral teksten schrijven) en marketing een gouden combinatie zou zijn, had ik stiekem van tevoren niet bedacht.  

Al tijdens m’n studie stroomden de aanvragen binnen. “Vyella, kun jij onze webteksten redigeren?” of “Vyella, hoe kunnen wij social media het beste inzetten?”. Wat begon als een vriendendienst, is uitgegroeid tot een eigen bedrijf. Met Online Jungle zorg ik ervoor dat op een strategische manier de online zichtbaarheid van jouw bedrijf vergroot wordt.

Naast dat ik de nodige uren per week achter m’n laptop spendeer, sta ik graag op de tennisbaan of met vriendinnen in de kroeg!

Wil jij jouw verhaal delen door middel van zakelijk vloggen? Als zakelijk vlogger help ik jou hier graag bij.
Bespreek de mogelijkheden