Cases

Authentieke social content voor Lamb Weston

Social video's

Met een persoonlijke én authentieke draai!

Lamb Weston is één van de grootste aardappel-producenten ter wereld. Ze maken diepgevroren friet in alle soorten en maten en voor alle gelegenheden. 🍟

De uitdaging

Hoe zetten we Lamb Weston als sterk werkgeversmerk op de kaart en hoe versterken we hun (organische en betaalde) online zichtbaarheid?

De oplossing

Een contentdag was zo gepland! Met meer dan 25 social video’s zorgen we voor een sterke online aanwezigheid en bekendheid.

De video’s worden zowel organisch als geadverteerd ingezet.

Het resultaat

De social video’s hebben een grote bijdrage geleverd in de wervingscampagne. Met nog geen 1500,- euro aan advertentiebudget hebben we (i.s.m. Raft) 228k vertoningen, 8500 kliks en 26 sollicitanten bereikt.

Naast de harde resultaten, konden collega’s van Lamb Weston niet wachten tot de volgende content shoot weer voor de deur stond!

Behind the scenes @ the shoot!

Wat de klant zegt:

Review door Janet

Janet Verhoeven | Lamb Weston

Met LEF werken is letterlijk een feest. Hun persoonlijke en creatieve aanpak werkt aanstekelijk en is verrassend. We hebben samen heel veel toffe short form video's gemaakt die ons merk weer een nieuwe gezicht gaven. En dankzij LEF's partner RAFT hebben we meetbare resultaten uit de campagnes waar we de video's hebben ingezet, waardoor we kunnen zeggen dat het een groot succes is.