Vlogs

Wil jij je bedrijf een gezicht geven en de band met je doelgroep versterken? Daarvoor zul je authentieke content moeten creëren waarmee je je bedrijf in de spotlights zet! Ben je nieuwsgierig hoe wij dit oppakken?

Waarom vloggen?

Met vloggen creëer je een connectie met je doelgroep. De vlogger is de presentator, cameraman en regisseur in één. Doordat de vlogger de camera zelf vasthoudt, is de vlogger letterlijk dichterbij de kijker en creëer je een meer persoonlijke band. De vlog kan geheel geoptimaliseerd worden naar de wensen en behoeften van jouw doelgroep!

Is Instagram, TikTok of YouTube short jouw focus? Dan wordt de vlog verticaal opgenomen en bedenken we een verhaal en concept wat werkt voor dit platform! Is jouw vlog bedoeld voor LinkedIn of voor je bedrijfswebsite? Dan denken we daar een passend format bij!

Hoe kun je jouw vlog inzetten?

Swipe

Maak je vacatures zichtbaar

Op zoek naar nieuwe collega's? En wil je laten zien hoe tof het is om bij jullie aan de slag te gaan? Geef beeld aan jouw organisatie en laat zien hoe het er bij jullie op de werkvloer aan toe gaat.

Herbeleef jouw event

Wil je een onvergetelijke aftermovie maken van jouw event? En wil je dat de sfeer, beeld en geluid wordt opgenomen? Met een event vlog geef je een goed beeld van de dag. Goed om in te zetten in jouw e-mailmarketing na het event. Zo overtuig je meteen de mensen om er volgend jaar (weer) bij te zijn!

Bouw aan jouw betrouwbaarheid

Wil je jouw klanten laten zien hoe het is om met jullie samen te werken? Zet een vlog in om jullie meest onvergetelijke samenwerking vast te leggen op beeld!

Zet jouw stad op de kaart

Wil je jouw stad aantrekkelijk maken voor toeristen of bedrijven? Met vlogs breng je de unieke karakteristieken, verborgen parels en bruisende activiteiten van jouw stad tot leven.

Onze werkwijze

Hoe zorgen we voor een onvergetelijke vlog?

Stap 1

Strategie en concept

Gaan we aan de slag om een onvergetelijke vlogreeks vast te leggen? Dan plannen we een brainstorm en denken we na over het format en de creatieve invulling!

Stap 2

Voorbereiding

Tijdens een intake maak je kennis met de vlogger en bepalen we de definitieve invulling per vlog. We vertalen de informatie naar en creatief en doelgericht script, hier kunnen jullie daarna feedback op geven. Voor de opnamedag nemen we nog even telefonisch contact op met alle betrokkenen, zodat iedereen klaar is om te stralen!

Stap 3

Filmen

Zodra het script goedgekeurd is en alle collega’s klaar zijn voor een onvergetelijke opnamedag, kan het filmen beginnen. De vlogger is circa 2 uur op locatie om de vlog op te nemen, lekker snel en laagdremelig! Geen paniek, onze vlogger neemt alles uit handen, het enige wat jij hoeft te doen is jouw lach meenemen.  

Stap 4

Monteren

Razendsnel ontvang je van ons niet 1, maar 4 video’s! Naast de vlog maken we namelijk ook een teaser geoptimaliseerd in 3 formaten. Uiteraard is de edit in jullie eigen huisstijl, inclusief Nederlandse ondertiteling en een creatieve thumbnail. Kun je extra hulp gebruiken om jouw video online te boosten door middel van een campagne? We bespreken graag de mogelijkheden!

 

Vlog inspiratie

Onze vloggers

Deze lefhebbers gingen je voor

Swipe
Vlog case met de Beren restaurants - Albert Stek

Albert Stek | De Beren Restaurants

De samenwerking met LEF kan ik heel erg kort over zijn: het was top! Het team komt met leuke en creatieve ideeën, gaat professioneel te werk en het eindresultaat was zelfs boven verwachting. Ook onze medewerkers die hebben meegewerkt aan de wervingsvlogs waren zeer goed te spreken over de samenwerking. Het team van LEF zorgde ervoor dat onze collega's in de zeer enthousiaste flow meegingen en de vlogs natuurlijk en sterk overkwamen.

Lotte Pagter | Dordrecht Marketing & Partners

We hebben verschillende campagnes met LEF gedraaid. Van een langdurige samenwerking met maandelijkse vlogs, tot aan korte vlogseries, tot aan diverse video edits. Alle campagnes hebben gezorgd voor goede resultaten! De vloggers, met elk hun eigen specialiteiten, zorgden voor een leuke diversiteit van de vlogs. De opnamedagen verliepen soepel en alles was goed gepland. De kracht was het matchen van de onderwerpen met de vloggers, waardoor de vlogs authentiek en interessant zijn voor een grote doelgroep. We kijken terug op een fijne samenwerking!

Remco Verwaaien | Zadkine College

LEF maakt niet alleen "een aantal vlogs", maar ze kunnen ons ook goed helpen door strategisch mee te denken over de inzet van videocontent en het bieden van workshops voor studenten of personeel (zonder een gevoel van upselling te hebben!! :-)). De mensen bij LEF zijn erg professioneel, toegankelijk en gewoonweg prettig om mee samen te werken. We hebben alleen maar goede herinneringen aan de samenwerking. Of het nu tijdens de opnames was òf bij de workshops, we hadden altijd het gevoel: "We werken samen naar ons doel."

Sparren over jouw vlogs?

Benieuwd wat een goede scheut originaliteit, creativiteit en lef voor jouw bedrijf kan betekenen?

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Lisa Kwaaitaal

Projectmanager