Team
Persoonlijk kennismaken? Neem contact met ons op.
I

Lieke
Als klein meisje droomde ik ervan om later mijn eigen bedrijf te hebben. Als ik niet kon slapen dan tekende ik logo’s. Wat voor bedrijf dit moest zijn, dat wist ik nog niet. Op mijn 22e richtte ik LEF Media op, het eerste zakelijk vlogbureau van Nederland.

I

Emily
Vroeger wilde ik overdag juf zijn, ’s avonds gymles geven en in mijn vrije tijd een boek schrijven. Ik heb dus nooit de ambitie gehad om stil te zitten. Alhoewel ik die specifieke ambities in de loop van de tijd heb laten varen, ben ik wel graag met honderd dingen tegelijk bezig.

I

Lilian
Ik ben de eerste vlogmanager van Nederland, dat is wel een hele eer. Als vlogmanager regel ik alles aan de achterkant. Ik ben de schakel tussen de opdrachtgever, de vlogger en de editor en ben eindverantwoordelijke voor de kwaliteit van de vlogs.

I
Jessy

Als jochie had ik al een gezonde dosis nieuwsgierigheid. Ik wilde altijd weten hoe dingen in elkaar steken. ‘Waarom?’ was mijn favoriete vraag en ik nam nooit klakkeloos iets aan.

I

Vyella

Vroeger was ik altijd jaloers op mensen die vanaf kleins af aan al wisten wat zij wilde worden. Want toen ik een studiekeuze moest maken, had ik werkelijk waar geen flauw idee. Ik was gek op verhaaltjes schrijven en daarom is het de studie journalistiek geworden. 

Chat met ons!
Hulp nodig?
Hoi! Kunnen we je helpen?
Powered by