Video's

Één video zegt meer dan 10.000 woorden en daarom is het essentieel dat jouw bedrijf de kracht van videocontent omarmt. Bij LEF leggen we jouw verhaal op een unieke, persoonlijke en dynamische manier vast, die jouw doelgroep niet alleen bereikt, maar ook echt raakt. Benieuwd hoe?

Waarom video?

Video’s zie je steeds vaker voorbij komen, en dat is ook niet zo gek toch? Video is namelijk de krachtigste manier om een verhaal over te brengen. In video komen beeld, geluid en tekst samen. De kijker wordt hierdoor constant geprikkeld. Zeker op social media heb je iets nodig wat de aandacht trekt, zodat jouw doelgroep stopt met scrollen. Dus wil jij jouw merkverhaal vertellen, jouw kennis en expertise laten zien, of een event herbeleven: dan is video the way to go! 

Overtuigd om video in te zetten in jouw marketingstrategie, maar heb je een extra handje nodig? Lees dan snel hoe wij te werk gaan.

Hoe kun je jouw video inzetten?

Geef je merkverhaal een podium met een brandvideo

Meteen een goed beeld van de sfeer van jouw bedrijf neerzetten? Het is tijd om jouw kernwaarden, missie en visie te vertellen op beeld. Een bedrijfsvideo is de manier om te vertellen waar je onderneming of merk voor staat.

Brandvideo

Maak je vacatures zichtbaar met een wervingsvideo

Meng de inhoud van de vacature met een persoonlijk bezoek aan de organisatie in 1 video! Sollicitanten krijgen daardoor een veel beter beeld bij jouw organisatie, de collega's en de sfeer!

Wervingsvideo
Lieke & Larissa

Overtuigen met een presentatievideo

Met een presentatievideo kun je jouw doelgroep meenemen in een verhaal. De juiste boodschap op een visuele en persoonlijke manier presenteren aan jouw doelgroep! Ons team van presentatoren en vloggers staat te springen om jouw verhaal het juiste podium te geven.

Presentatievideo

Informeren met een kennisvideo

Laat jouw expert status zien voor middel van kennisvideo's! Spring zelf voor de camera of schakel een van onze lefhebbers in om het verhaal een podium te geven.

Herbeleef jouw event met een aftermovie

Laat een onvergetelijke aftermovie van jouw event maken. Door onze ervaring weten wij hoe! Wij zorgen voor de juiste sfeer in de video, en combineren dit met de mooist beelden en de beste muziek. Onze videograaf Marco weet hier wel raad mee! Hij is ook nog eens dol op een feestje.

Bekijk ons event pakket
Check it out!

Marco's favoriete brandvideo

Samen met onze regisseur en editor Kevin en onze strateeg Larissa ging Marco op pad naar Ede! Deze productiedag stond in het teken van de brandvideo voor Attract. Waarom is dit zijn favoriet? Door het teamwork én het enthousiasme van alle collega's van Attract is het resultaat nog vetter geworden!

Onze werkwijze

Hoe zorgen we voor een onvergetelijke video?

Stap 1

Voorbereiding

Tijdens een intake brainstormen we over de creatieve invulling van de video. We vertalen de informatie naar en creatief en doelgericht script. Voor de opnamedag nemen we nog even telefonisch contact op met alle betrokkenen, zodat iedereen klaar is om te stralen!

Stap 2

Filmen

Zodra het script goedgekeurd is en alle collega’s klaar zijn voor een onvergetelijke opnamedag, kan het filmen beginnen. We komen vaak met twee lefhebbers naar locatie, en zorgen dat de dag goed verloopt. De opnameduur hangt af van het soort video dat we maken.

Stap 3

Montage

Binnen twee weken ontvang je van ons niet 1, maar 4 video’s! Naast de video maken we namelijk ook een teaser geoptimaliseerd in 3 formaten. Uiteraard is de edit in jullie eigen huisstijl, inclusief Nederlandse ondertiteling en een creatieve thumbnail. Kun je extra hulp gebruiken om jouw video online te boosten d.m.v. een campagne? We bespreken graag de mogelijkheden!

Video cases

Deze lefhebbers gingen jou voor

Swipe!
Jeroen_Dertec_Samenwerking_LEF_Media

Jeroen | Dertec

LEF heeft een aanzienlijke bijdrage geleverd aan onze online zichtbaarheid bij Dertec. Waar we voorheen verschillende benaderingen probeerden, heeft LEF ons de juiste koers gegeven met ongekende enthousiasme. De heldere strategie en effectieve communicatie hebben zelfs onze medewerkers bij Dertec geïnspireerd om actief deel te nemen aan diverse social mediakanalen. De ondersteuning van LEF gaat verder dan alleen het creëren van vlogs en video's, en we zijn aangenaam verrast door de impact, zowel extern als intern!

Een ijzersterke recruitment- campagne voor Dertec
Portret van Manouk

Manouk Loonstijn | Spie

Onze recente opdracht met LEF was tijdens het FeSPIEval. Hier kwamen twee super enthousiaste vloggers vanuit LEF om de video te presenteren. Het was een feestje en op het eindresultaat zijn wij meer dan trots!

FeSPIEval Challenge Video

Sparren over jouw video?

Benieuwd wat een goede scheut originaliteit, creativiteit en lef voor jouw bedrijf kan betekenen?

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Larissa van Wieren

Video strateeg