Werkwijze

Als energieke lefhebbers gaan we aan de slag om het bedrijf een gezicht te geven, de verbinding aan te gaan met je doelgroep en jullie verhaal vol vertrouwen op camera vast te leggen. We treden samen buiten de gebaande paden om originaliteit, creativiteit en lef samen te vatten in elk frame wat we voor je uitdenken en maken.

Alles met lef

In onze samenwerking denken we mee van begin- tot eind product. Wij fixen samen met jou al dat denk– én doe-werk. Video’s, vlogs, vodcasts, shorts, reels en workshops: het zijn stuk voor stuk goudmijnen die niet kunnen wachten om ontdekt te worden. Zie ons als een partner om je collega’s op camera te laten schitteren. Niet omdat het moet, maar omdat ze dat willen. Omdat zij, als mensen achter het bedrijf, centraal staan.

Meer informatie over de mogelijkheden? Bekijk onze diensten!

Onze werkwijze

Hoe zorgen we voor een onvergetelijke samenwerking?

Stap 1

Kennismaking

We trappen de samenwerking af met een kennismaking. Je maakt kennis het team waarmee jullie gaan samenwerken, hier bespreken we ook het proces, zodat jullie precies weten wat er komen gaat.

Stap 2.

Strategie en concept

In een brainstormsessie stellen we jouw de vraag achter de vraag, om zo tot de kern van het verhaal en de organisatie te komen. Niet alleen omdat we nieuwsgierig zijn, maar omdat we alleen dan jouw doelgroep echt aan kunnen spreken. Wat is het doel? Wie is de doelgroep? En welke video formats passen daar het best bij? We verwerken alle informatie aan de hand van het 3H model, wat de basis vormt van jouw videostrategie.

Stap 3

Voorbereiding

Tijdens de voorbereidingen gaan we dieper in op de creatieve invulling van de bedachte videocontent. We vertalen de informatie naar een creatief en doelgericht script, welke per video verschilt. Uiteraard is er alle ruimte voor jullie feedback. We nemen contact op met de mensen die gaan schitteren in de video/vlog. We regelen alles tot in de puntjes, zodat iedereen voorbereid is voor de opnamedag.

Stap 4

Filmen

Zodra het script goedgekeurd is en alle collega’s klaar zijn voor een onvergetelijke opnamedag, kan het filmen beginnen. We komen vaak met twee lefhebbers naar locatie, zwengelen de boel aan en zorgen dat de menselijke kant van het bedrijf eraf spat. De duur van de opnamedag hangt af van het soort videocontent wat we met elkaar maken: vlogs, video’s, vodcasts, short en reels of workshops! Naast dat we gaan voor een geweldig eindresultaat, maken we er ook een onwijs leuke dag van!

Stap 5

Monteren

Binnen twee weken ontvang je van ons de eerste versie van de videocontent die is opgenomen, geoptimaliseerd per social kanaal! Uiteraard is de edit in jullie eigen huisstijl, inclusief Nederlandse ondertiteling en een creatieve thumbnail. Er is een mogelijkheid voor een feedbackronde vanuit jullie. Deze feedback passen wij dan toe. Kun je extra hulp gebruiken om jouw video online te boosten door middel van een campagne? We bespreken graag de mogelijkheden!

Stap 6

Analyse en voortgang

We checken twee-wekelijks met elkaar in, waarin we de voortgang met elkaar bespreken. Het is waardevol om het daar met elkaar over te hebben. Door niet eenmalig, maar structureel bij elkaar in checken! Zo zorgen we niet alleen over een onvergetelijke samenwerking, maar ook voor een onvergetelijke indruk bij jullie doelgroep.

Maak jezelf onvergetelijk

Benieuwd wat een goede scheut originaliteit, creativiteit en lef voor jouw bedrijf kan betekenen?

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Lieke van der Plas

Oprichter LEF