Ontdek de dienst die bij jouw vraagstuk past

Zakelijk vloggen

Een vlog is laagdrempelig, authentiek en persoonlijk. Het is daarom de perfecte manier om storytelling toe te passen. Het is een opvallende en unieke vorm van videomarketing die helemaal past in deze tijd.

Workshops

Wil jij zelf aan de slag als zakelijk vlogger voor jouw bedrijf? LEF Media leert jou alle tips en tricks om een succesvolle vlogstrategie op te zetten én zelf uit te voeren.

Door onze expertise in storytelling, kunnen we jou helpen om het verhaal van jouw bedrijf, of jouw personal brand, op verschillende manieren een podium te geven. Voor ieder vraagstuk verzinnen wij een passende oplossing.

Bespreek jouw vraagstuk

Presenteren

Als zakelijk vlogger zijn goede presentatieskills belangrijk. We weten als geen ander hoe het is om te presenteren voor de camera, maar hebben ook affiniteit met presenteren voor groepen.

Video

Wil jij jouw (video)marketing naar een hoger niveau tillen? Door de inzet van ons eigen LEF Model ben jij verzekerd van een ijzersterke storytelling-strategie, waarin je maandelijks zichtbaar bent met diverse soorten videocontent.