Cases

Vloggen voor verschillende branches

Voor IJsselgemeenten hebben wij 6 vlogs gemaakt binnen verschillende branches om werkzoekenden te inspireren!

IJsselgemeenten

Vlogs voor de arbeidsmarkt!

De uitdaging

IJsselgemeenten kwam naar ons met een toffe uitdaging: hoe laten we werkzoekende weten in welke branches zij allemaal kunnen gaan werken?  Ze willen werkzoekenden hierbij helpen om een beter beeld te krijgen van wat werken in bepaalde sectoren echt inhoudt.

De oplossing

We doken vol enthousiasme in dit project en bedachten voor elke branche een unieke vlog. Met een creatieve en frisse kijk laten we de dagelijkse realiteit en de unieke kanten van elke sector zien. Van de bruisende energie in de horeca tot de zorgzame momenten in de zorg en de stoere werkzaamheden in de bouw – elke vlog brengt een andere wereld tot leven. Zo kunnen werkzoekenden op een leuke en informatieve manier ontdekken welke sector het beste bij hen past! In totaal hebben we 6 vlogs gemaakt!

Het resultaat

De vlogs werden gepresenteerd in het Isala theater, waar we ook bij mochten zijn. Het was geweldig om te zien hoe de vlogs op het grote scherm tot leven kwamen en het publiek inspireerden. Werkzoekenden kregen een helder en aantrekkelijk beeld van elke branche, wat hen helpt bij het maken van een weloverwogen keuze voor hun toekomst.

 

Benieuwd wat vlogs voor jou kunnen betekenen?

Neem contact met ons op! We denken graag met je mee!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Larissa van Wieren

Video strateeg