Event content; plaats jouw event in de spotlight

Met efficiënte content, vergroot jij de zichtbaarheid van jouw event. Pak de spotlight en laat de verbinding met je doelgroep groeien. Met 1 dag filmen heb je voor een jaar aan materiaal. Benieuwd hoe we dit doen?

Waarom event content?

Met een hoop betrokkenheid, plezier en lachende gezichten is elk event een feestje om te organiseren. Met een beetje extra LEF is het plaatje compleet. Zo feest je zelfs na het event nog een jaar door, namelijk met vlijmscherpe content. LEF & Door Lotje Getikt helpen jou om de show te stelen. We komen langs op jouw event en zorgen direct voor 3, 2, 1… ACTIE 🎬.

We filmen de sfeer, interviews met experts én voeren gesprekken met jullie gasten. Wij maken de leukste content voor video, webteksten en socials waarmee jullie nog lang kunnen nagenieten van het event en het materiaal kunnen inzetten ter promotie van de volgende editie!

Hoe kun je jouw event content inzetten?

Met eventcontent geniet iedereen nog lang na van de geweldige belevenis. Ook de niet-aanwezigen. Met een aftermovie, mooie verhalen en interessante mailings, verlekker jij vast iedereen voor een volgend evenement en steel je meteen de show!

Zo ben jij voor, na en tussen evenementen door top-of-mind bij je doelgroep. Laat bezoekers nog jaren napraten over jouw fantastische evenement. En trek nieuwe bezoekers voor de volgende editie. Dat lukt met onze eventcontent! 

Onze werkwijze

Hoe zorgen we voor onvergetelijke eventcontent?

Stap 1

Verdiepen

Om onvergetelijke content te maken, duiken we eerst in jouw ideeën voor het evenement. We bekijken de planning en doelen die je voor ogen hebt voor we verder gaan met het bedenken van de juiste invulling.  

Stap 2

Voorbereiding

Aan de hand van jouw planning voor het event, stappen we in een gezamenlijke brainstorm. We bedenken samen creatieve invalshoeken met slimme, uitdagende haakjes voor efficiëntie en optimaal gebruik. Ook maken we een selectie van mensen die we hiervoor moeten spreken en filmen en laten we onze gedachtes los op vernieuwende contentvormen. Zo zijn we goed voorbereid op de grote dag.  

Stap 3

Filmen

Zodra we het samen eens zijn over het perfecte plan, kan het feest beginnen! Als echte reporters zijn wij aanwezig op jullie evenement. We houden gezellige interviews en maken mooie video’s om alle content te verzamelen die we nodig hebben.  

 

Stap 4

Monteren

Samen gaan we aan de slag om de belevenis van jullie event om te zetten tot prachtige content die jullie in de spotlight zet. De video’s worden gemonteerd, de socials worden getikt, en voor je het weet is jullie eventcontent ready om de wereld in te gaan.  

 

Klaar voor onvergetelijke event content?

Wij zorgen dat de voorpret nóg leuker wordt! Neem contact met ons op en we denken graag met je mee.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Larissa van Wieren

Video strateeg