Larissa van Wieren

Terug | Ons team

“Als klein meisje droomde ik er altijd van om op TV te komen.”

Als klein meisje droomde ik er altijd van om op TV te komen. Popzangeres worden of de wereld rondreizen en presenteren. Zingen kon ik al snel uit mijn hoofd zetten (dat doe ik alleen nog onder de douche), maar presenteren is altijd een passie gebleven. Bij LEF Media kan ik zowel voor- als achter de schermen aan de slag en dat maakt dit de perfecte baan voor mij! 🎥

Als je mij zoekt, ben ik te vinden in het mooiste stukje van Rotterdam; Katendrecht, waar ik woon met mijn twee beste vriendinnen.

Heb jij een sales- of marketing vraagstuk, of zoek je een leuke vlogster? Larissa is your girl!

Als klein meisje droomde ik er altijd van om op TV te komen. Popzangeres worden of de wereld rondreizen en presenteren. Zingen kon ik al snel uit mijn hoofd zetten (dat doe ik alleen nog onder de douche), maar presenteren is altijd een passie gebleven. Bij LEF Media kan ik zowel voor- als achter de schermen aan de slag en dat maakt dit de perfecte baan voor mij! 🎥

Als je mij zoekt, ben ik te vinden in het mooiste stukje van Rotterdam; Katendrecht, waar ik woon met mijn twee beste vriendinnen.

Heb jij een sales- of marketing vraagstuk, of zoek je een leuke vlogster? Larissa is your girl!

Bekijk Lieke’s favoriete video’s

Wat anderen zeggen over Lieke…

Shahid Suddle | Ulympics

Zakelijk, doeltreffend, daadkrachtig, snel, jong, talentvol en aanleg voor de menselijke kant. Dit zijn slechts enkele kenmerken van LEF Media. Zakelijk vlogger Lieke pakte de vlog voor onze Business Challenge met veel enthousiasme en toewijding aan. Inmiddels is de vlog al meer dan twee duizend keer bekeken op LinkedIn. LEF Media weet business te genereren en een nichemarkt te boren.

Richard den Buitelaar | Q Groep

Dankzij Lieke hebben we een perfecte presentatie van ons bedrijf mogen krijgen. Door haar ervaring met vloggen komt alles heel natuurlijk, authentiek en persoonlijk over. Een aanrader!

Cindy Groenestein | SurpriSeat

Voor de lancering van SurpriSeat heeft Lieke een vlog gemaakt om de beleving van onze klanten in beeld te krijgen. Lieke kan zich snel inleven in het doel van de video en daarmee exact het resultaat bieden wat de opdrachtgever wenst! Het is zeker een mooi instrument om Lieke een vlog te laten opnemen, zeker voor herhaling vatbaar.

Anneloes Jansen | VriesVers Platform

Wij hebben met veel plezier een aantal vlogs door Lieke laten maken. Ze gaat goed voorbereid op pad en haar enthousiasme werkt aanstekelijk. Lieke gaat bijzonder professioneel te werk en zij straalt een bonk energie en LEF uit! Ook een aantal van onze relaties zijn inmiddels al met Lieke in zee gegaan, hoe leuk is dat?! Overweeg je een zakelijk vlogger? Ik kan LEF Media van harte aanraden.

Jet de Boer | Living4Media

Lieke is een vrolijke, enthousiaste, gezellige, professionele vlogster, bij wie je je meteen op je gemak voelt. Voor een item in het tv-programma Business NL, was ze nog geen 2 uur bij mij op kantoor en wist ze alles fantastisch in beeld te brengen. Zeker een aanrader!

Janina van der Zande | Een Veilig Gevoel

LEF Media denkt creatief mee en dat gaat verder dan alleen het afleveren van een vlog. Er wordt met een frisse blik gekeken naar social media en ze willen graag het verspreiden van de vlogs goed laten slagen. Hiervoor geven ze concrete tips die meteen in de praktijk zijn uit te voeren. LEF Media is erg prettig in de omgang, positief en ziet overal kansen. Lieke heeft heeft aan een half woord genoeg om leuke video’s te maken die goed bij ons bedrijf passen. Wij gaan voor een jarenlange samenwerking.

Albert Stek | De Beren Restaurants

De samenwerking met LEF Media kan ik heel erg kort over zijn. Het was TOP! Het team komt met leuke en creatieve ideeën, gaat professioneel te werk en het eindresultaat was zelfs boven verwachting. Ook de medewerkers die hebben meegewerkt aan de wervingsvlogs waren zeer goed te spreken over zakelijk vlogger Lieke. Lieke zorgde ervoor dat zij in de zeer enthousiaste flow meegingen en de vlogs natuurlijk en sterk overkwamen.

Wil jij jouw verhaal delen door middel van zakelijk vloggen?

 Als zakelijk vlogger help ik jou hier graag bij.

 

Bespreek de mogelijkheden