Marinza Verschuren

Terug | Ons team

“Uiteraard met de grote glimlach op mijn gezicht die mij absoluut kenmerkt.”

Als kind stond ik al graag in de schijnwerpers. Waar mijn vader de hele dag achter me aanliep met zijn camera, stond ik ook springend vooraan bij ieder dans optreden of toneelstuk. Uiteraard met de grote glimlach op mijn gezicht die mij absoluut kenmerkt.

Als enthousiaste stuiterbal breng ik graag anderen in beweging. Dat doe ik letterlijk als dansdocente, maar ook als coach voor ondernemers. Vloggen voor LEF sluit fantastisch aan bij mijn nieuwsgierigheid en prikkelt mijn creatieve brein.

Wat ik later wil worden als ik groot ben, weet ik nog steeds niet 😉 Als multipassional blijf ik doen waar ik energie van krijg, ook al zijn mijn passies, interesses en talenten divers. Een belangrijk LEF moment voor mij was dan ook voor mezelf beginnen in 2018. Onder het motto ‘Ik creëer mijn droombaan mooi zelf!’

En met een zoon die Lev heet, durf ik toch wel te zeggen dat ik van iedereen het meest Lev in m’n leven heb ;-).

Als kind stond ik al graag in de schijnwerpers. Waar mijn vader de hele dag achter me aanliep met zijn camera, stond ik ook springend vooraan bij ieder dans optreden of toneelstuk. Uiteraard met de grote glimlach op mijn gezicht die mij absoluut kenmerkt.

Als enthousiaste stuiterbal breng ik graag anderen in beweging. Dat doe ik letterlijk als dansdocente, maar ook als coach voor ondernemers. Vloggen voor LEF sluit fantastisch aan bij mijn nieuwsgierigheid en prikkelt mijn creatieve brein.

Wat ik later wil worden als ik groot ben, weet ik nog steeds niet 😉 Als multipassional blijf ik doen waar ik energie van krijg, ook al zijn mijn passies, interesses en talenten divers. Een belangrijk LEF moment voor mij was dan ook voor mezelf beginnen in 2018. Onder het motto ‘Ik creëer mijn droombaan mooi zelf!’

En met een zoon die Lev heet, durf ik toch wel te zeggen dat ik van iedereen het meeste Lev in m’n leven heb 😉