Team

Daan

"Ik ben iemand die houd van gezelligheid, van gek doen, van feesten, maar vooral van echtheid!"

Maak kennis met Daan

Een Rotterdammer in hart en nieren. Ik ben iemand die houd van gezelligheid, van gek doen, van feesten, maar vooral van echtheid! Ik hou ervan om mensen nieuwe dingen te leren en er voor ze te zijn wanneer nodig, daarnaast hou ervan om lekker sportief bezig te zijn, naast vlogger ben ik dus ook een hockeyer, zeiler, surfer, hardloper en in de winter fanatiek skiër. Ik hou mezelf lekker bezig.

Naast al meerdere jaren toffe opdrachten voor LEF ben ik dus ook altijd met veel verschillende projecten bezig. Bij LEF heb ik geleerd hoe belangrijk het is om je lef momenten te koesteren en ook te vieren. Mijn Lef moment was toen ik 18 jaar oud was, terugkwam van 2,5 maand werken op een summercamp in Amerika en zei “ik ga stoppen met mijn huidige opleiding en kijken waar echt mijn passie ligt.” Zo ben ik terecht gekomen bij presenteren en daar ligt nog steeds mijn ziel en zaligheid!

Dus ik ben Daan wie ben jij?

Daan's favoriete vlog

Dordrecht Marketing

Tja, als je Daan ergens gelukkig mee kan maken zijn het wel vlogs waarin hij zijn sportiviteit kwijt kan!

In een reeks voor Dordrecht Marketing mocht hij 5 vlogs opnemen met allemaal andere activiteiten.

In deze vlog gaat Daan wakeboarden en fietsen. Daan maakt er altijd een kunst van om een zo origineel mogelijke transitie te maken, benieuwd naar de transitie en of hij op het board blijft staan? Dan zou ik zeker kijken!

Daan als gezicht van jouw vlog?

We denken graag met je mee.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Lisa Kwaaitaal

Projectmanager