Team

Flore

''Voor mij is niks gek genoeg en ik durf out of the box te denken.''

Maak kennis met Flore

Ik ben presentatrice én vlogger voor LEF! Hier leef ik mijn creativiteit ten volle uit en zet ik mijn improvisatietalent in voor de camera. Niks is voor mij te gek voor mij, en ik denk graag out of the box.

Naast mijn werk voor LEF, train ik bedrijven in communicatie en agressie, zowel voor de overheid als commerciële organisaties. Bovendien run ik een acteursbureau voor trainingsacteurs. Dit combineer ik met mijn passie voor de camera, waarbij ik mijn achtergrond optimaal kan benutten. Mijn roots liggen in het theater; ik ben afgestudeerd aan het conservatorium als actrice en zangeres. Het podium voelt voor mij als een cadeautje, elke keer weer. Ik hou van een uitdaging en ik sta met plezier voor grote groepen.

Ik woon in het bruisende Rotterdam, waar ik samen met mijn partner geniet van het stadsleven. We houden van reizen en uit eten gaan. In de zomer vind je me vaak op gezellige festivals of heerlijk ontspannen op het strand, waar ik de dag begin met een goede kop koffie en afsluit met een heerlijke cocktail.

 

 

Flore als gezicht van jouw video?

We denken graag met je mee.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

LEF-Media-zakelijk-vloggen-video-en storytelling-Lieke van der Plas
Lieke van der Plas

Oprichter