Team

Laura

"Wat mij drijft, is het vermogen om een lach op mensen hun gezicht te toveren."

Maak kennis met Laura

Wat mij drijft, is het vermogen om een lach op mensen hun gezicht te toveren. Dit is iets waar ik veel plezier uit haal, en ik probeer dit ook over te brengen in mijn TikTok-video’s. Er is iets magisch aan het zien van iemand die glimlacht of lacht vanwege iets wat je hebt gedeeld, en ik vind het geweldig om dat gevoel te verspreiden.

Als vlogger bij LEF krijg ik de kans om op verschillende locaties te komen en in contact te komen met diverse bedrijven, en ik ben dol op die afwisseling. Samen kunnen we unieke en boeiende content creëren en ervoor zorgen dat mensen blijven genieten van wat we doen. Ik kijk ernaar uit om deze reis met jullie voort te zetten en jullie verhaal naar buiten te brengen!

Laura's favoriete vlog

Dertec

Tijdens het opnemen van deze vlog kreeg Laura de kans om een kijkje te nemen achter de schermen bij Dertec als monteur. Het was een geweldige ervaring om te zien hoe het er in werkelijkheid aan toegaat in de wereld van techniek en mechanica. Laura liet zich niet afschrikken en stak enthousiast de handen uit de mouwen. Ze heeft een erg leuke dag gehad met de monteurs die schitterde in de vlog! En niet geheel onbelangrijk, het eindresultaat liegt er niet om.

Laura als gezicht van jouw vlog?

We denken graag met je mee.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Lisa Kwaaitaal

Projectmanager