Team

Tygo

"Nieuwe dingen uitproberen, buiten je comfortzone gaan en het beste uit jezelf en anderen halen."

Maak kennis met Tygo

“Ja!” Dat is mijn motto. Nieuwe dingen uitproberen, buiten je comfortzone gaan en het beste uit jezelf en anderen halen. Dat is waar ik voor sta. En waar kun je dan beter terecht dan bij LEF.

Zowel voor als achter de camera kan ik ideeën omzetten in verhalen die blijven hangen. Zo werk ik als content creator, maar ook als cameraman en editor. Dit stelt me in staat verder te denken dan alleen de opnames zelf.

Bij LEF kan ik mijn creativiteit en veelzijdigheid laten zien én natuurlijk verbeteren. De positieve energie voel ik al vanaf het eerste moment dat ik naar binnen liep, en ik kan niet wachten om nog meer mooie dingen te gaan maken!

Tygo's favoriete video

SPIE

De favoriete video van Tygo, en dat begrijpen we maar al te goed, is de video op het FeSPIEval, waarin hij samen met Rosalie de aftermovie mocht presenteren.

Dit evenement is speciaal georganiseerd voor alle medewerkers en familie van SPIE, en de sfeer was ronduit fantastisch.

De zon scheen en er hing een heerlijk ontspannen sfeer op het event. Tygo en Rosalie deelden niet alleen hun professionele presentatievaardigheden, maar ook hun oprechte enthousiasme en vreugde met het publiek. Samen brachten ze een ongekende energie in de video en wisten ze de aanwezigen te enthousiasmeren om te figureren in de video door middel van een challenge. Wie denk jij dat de challenge heeft gewonnen, Tygo of toch Rosalie? Ontdek het in de video.

Tygo als gezicht van jouw video?

We denken graag met je mee.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

LEF-Media-zakelijk-vloggen-video-en storytelling-Lieke van der Plas
Lieke van der Plas

Oprichter