Werkwijze

Vanuit een slimme contentstrategie maken wij al jouw posts, Stories, Reels en TikToks. Zo kun jij je volledig richten op wat je het beste doet, terwijl wij ervoor zorgen dat je social content écht impact maakt en je zichtbaarheid vergroot!

Alles met lef

In onze samenwerking denken we mee van begin- tot eind! Wij zijn jouw stok achter de deur en jouw creatieve brein, om te zorgen voor een onvergetelijke consistente basis op al jouw social media kanalen. Zie ons als een partner om je collega’s op camera te laten schitteren. Onze LEF-hebbers staan klaar om de meest persoonlijke en authentieke (video)content te creëren. 

Benieuwd hoe we dit fixen? Lees hieronder de werkwijze van het LEF Model! 

Onze werkwijze

Hoe zorgen we voor een onvergetelijke samenwerking?

Stap 1

Social strategie

We trappen de samenwerking af met een kick-off: de social strategie. Niet alleen omdat we nieuwsgierig zijn, maar omdat we raak willen schieten met onze social content. Wat is het doel? Wie is de doelgroep? Welke (video) formats en peilers passen daar het best bij? Zo komen we tot een onvergetelijk plan.

Stap 2

Content meeting

Het plan staat! Nu is het tijd om de inhoud en hoeveelheid van de content met elkaar af te spreken! Gaan we voor een viral TikTok, een unieke  reel of zijn foto’s voor deze maand belangrijk? Dit doen we met een maandelijkse online content meeting. Hierin bespreken we welke (video)content we tijdens de productiedag gaan maken. Onze content creator werkt de ideeën uit in een script en draaiboek, zodat iedereen voorbereid is voor de opnamedag.

Stap 3

Filmen

Zodra de scripts zijn goedgekeurd is en alle collega’s klaar zijn voor een onvergetelijke opnamedag, kan het filmen beginnen. Iedere maand komt er een content specialist bij jou over de vloer. Kies jij voor een vlogger, een videograaf, fotograaf of TikTokker? We bespreken dit tijdens onze maandelijkse contentmeeting. Op de productiedag (4 uur) maken we zo veel mogelijk content, zo zorgen weer in ieder geval voor dat je wekelijks zichtbaar bent.

 

Stap 4

Monteren

Na de opnamedag gaan we zo snel mogelijk aan de slag de edit van de geschoten content. Dit kan bij ons op kantoor, maar ook bij jullie op locatie! Wel zo leuk om mee te kijken hoe we dit doen. Hier reserveren we een dag (8 uur) voor. Uiteraard is de edit in jullie eigen huisstijl, inclusief ondertiteling en een creatieve thumbnail. De feedback verwerken we met plezier en natuurlijk een kritische blik. 

Stap 5

Let's do it again

Dit feestje| van content meeting tot monteren | herhalen we maandelijks. Elk kwartaal komen we fysiek bij elkaar om de resultaten met elkaar te bespreken en de social strategie aan te scherpen waar nodig. Zo zorgen we niet alleen over een onvergetelijke samenwerking, maar ook voor een onvergetelijke indruk bij jullie doelgroep.

Maak jou en je team onvergetelijk

Benieuwd wat een goede scheut originaliteit, creativiteit en lef voor jouw bedrijf kan betekenen?

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Lieke van der Plas

Oprichter LEF