1-op-1 coaching

Tarief: € 750,-

Waarom voor 1-op-1 coaching zakelijk vloggen kiezen?

  • Persoonlijke aandacht en begeleiding alleen voor jou
  • Focus op jouw complete online personal branding
  • Samen ontwikkelen we een langdurige videostrategie
  •  Een sparringspartner en feedback op jouw eerste vlog

Dit ga je leren

Inhoud

 In de 1-op-1 coaching zakelijk vloggen gaan we in op jouw persoonlijke ontwikkeling tot zakelijk vlogger. Deze sessie is geschikt voor zowel de beginner als iemand met ervaring. De sessie duurt in totaal 4 uur. Daarnaast geef ik inhoudelijk feedback op je eerste vlog.

Wat we gaan doen? We gaan verschillende vlogs beoordelen en de stijl bepalen die past bij  jouw online personal brand, we bedenken een complete videostrategie voor de lange termijn, we gaan aan de slag met het verbeteren van jouw presentatieskills en we behandelen vlogtips, interview technieken, film tips en edit tips.

Je kunt de coaching uitbreiden met:
– Begeleiding achter de schermen bij de opname van jouw (eerste) vlog
– De complete edit van jouw vlogs
– Inrichting van jouw YouTube kanaal
– 1 uur online coaching per maand

Vragen over de coachingsessie? Neem contact met ons op!

Na deze coaching

  • Heb jij alle tools om direct zelf aan de slag te gaan als zakelijk vlogger
  • Heb jij een videostrategie voor de lange termijn
  • Straal jij vol zelfvertrouwen voor de camera
  • Weet jij hoe je een vlog moet opbouwen om de juiste boodschap over te brengen

Diverse workshops

Deze workshop is beschikbaar als een in-company training voor jouw (marketing)team, als online cursus of als groepsworkshop.

Reviews

Anne Hospers | Camp Bluff

Lieke is a bundle of a joy, a young and driven professional that has a contagious positive spirit. I recently hired her to give me 1-on-1 coaching. Definitely a recommended hands-on masterclass if you’re interested in improving your (video) storytelling skills.

Peter Deleu | Ministerie van Defensie

Aan boord van het Marine fregat Zr Ms Van Speijk wilden we het thuisfront op een andere manier laten meeleven met onze belevenissen op zee. Er werd gekozen om het mediateam te laten vloggen. Tijdens de kennismakingsgesprekken met Lieke heeft zij haar plannen en ideeën enthousiast kenbaar en toepasbaar gemaakt voor ons doel. In een 2-daagse workshop werden de beginselen van het vloggen geleerd. Het bedenken van een plan, schrijven van een script, het filmen en tenslotte het editen van de vlog. De open en enthousiaste houding van Lieke, maakte de workshop voor ons het ideale middel om ons doel te bereiken.

Chat met ons!
Hulp nodig?
Hoi! Kunnen we je helpen?