Wil jij zakelijk leren vloggen voor jouw eigen bedrijf?

We hebben al onze kennis samengevat in een online cursus via Instagram en jij kan deze volgen voor maar € 49,50! 

Ben jij klaar om te vlammen online en wil je:

 •  Meer volgers en een hogere engagement?
 •  ✔ Een echte connectie opbouwen met jouw volgers?
 • Alleen nog maar jouw ideale klant aantrekken?
 • Het beter en anders doen dan jouw concurrent? 
 • Met als resultaat op de lange termijn meer omzet? 
 • Volg dan nu onze online cursus zakelijk vloggen! Eenvoudig te volgen via het Instagram account @zakelijkvlogger!
online-cursus-zakelijk-vloggen

Na deze online cursus zakelijk vloggen heb jij:

 • Het vertrouwen in jezelf om te stralen voor de camera
 • Een checklist waar een goede vlog aan moet voldoen
 • Een videostrategie voor de lange termijn
 • Unieke insides en inspiratie van maar liefst 5 gastsprekers
 • Je allereerste vlog online gepubliceerd!

Dit ga je leren

Thema 1: Theorie

Wat is vloggen, hoe is het ontstaan, waarom zetten bedrijven zakelijk vloggen in? We gaan voorbeeld vlogs bekijken en beoordelen aan de hand van een checklist van een goede vlog.

Thema 2: Strategiebepaling

Zonder strategie, geen succesvolle vlogs. Daarom gaan we aan de slag met het bepalen van jouw videostrategie. Wat is het geheim van een succesvolle strategie? We bekijken voorbeelden van bedrijven om dit te ontdekken.

Thema 3: Vlogs uitwerken

Ieder bedrijf en iedere ondernemer heeft een verhaal. Welke verhalen zijn er over jou en jouw bedrijf te vertellen? Je leert wat voor soort vlogs er zijn en we gaan aan de slag met de onderwerpen die passen in jouw strategie. Vervolgens werk je het script uit voor jouw eerste vlog.

Thema 4: Vloggen

Je hebt je nu goed genoeg voorbereid om aan de slag te gaan met de opname van jouw vlog. Daarom leer ik jou nu hoe je je zelfverzekerd presenteert voor de camera, alle tips & tricks voor het vloggen, diverse interviewtechnieken en ik leer je hoe je goede sfeershots opneemt.

Thema 5: Editen

Vandaag gaan we aan de slag met de edit van jouw vlog. Ik laat je diverse programma’s zien, betaald en onbetaald. Ik laat je zien hoe je met alle opgenomen beelden het verhaal compleet maakt in de edit.

Thema 6: Vlog verspreiden

Je hebt nu je eerste vlog gemaakt, maar waar ga je deze plaatsen en hoe zorg je voor het meeste bereik? Met name YouTube staat hierbij centraal.

Inclusief uniek interview met influencers en experts

 • Leer van influencers Jan-Willem Schut (@janwillem_politie) en Liana Engibarjan (@liengibarjan) wat het geheim is achter hun succes met vloggen
 • Leer van story queen Debra van der Heide (@dsocials.nl) hoe je vloggen inzet via Instagram Stories
 • Leer van online marketeer Vyella Kaptein (@onlinejungle)  hoe je zorgt voor het meeste bereik online met jouw post
 • Leer van editor Jessy van der Vlist (@stickychapters) alle edit tricks

 

 
Deze cursus is voor iedere ondernemer die
zichtbaar wil zijn door middel van vloggen!

Hoe werkt het?

 • Voor elk thema krijg je circa 15 minuten lesstof via Instagram stories
 • Je kunt de cursus volgen op jouw eigen tempo. Je hebt 1 maand toegang tot de cursus
 • Halverwege de cursus ontvang je een
  hand-out met alle informatie
 • Elke dag sluit je af met een opdracht, met deze opdracht ga je de volgende dag verder

Hoe kan ik mij aanmelden?

  Bestel via de website een ticket en stuur een volgverzoek naar het Instagram account @zakelijkvlogger. Als jouw betaling binnen is, word je binnen 3 dagen toegelaten tot het account. Je hebt 1 maand toegang tot de cursus

  Zij gingen je voor…

  Liesbeth van der Elst | Singleton

  In m’n werk als recruiter ga ik graag met video aan de slag. Onlangs volgde ik de online cursus Zakelijk vloggen van LEF Media. Ik deed al wel wat met video, maar dankzij deze cursus heb ik meer leren denken vanuit een lange termijn visie en heb ik een strategie bepaald: wat wil ik vertellen, welk doelpubliek wil ik bereiken, op welke kanalen zit mijn doelpubliek, etc. En het allerbelangrijkste voor mij: dankzij alle tips en tricks heb ik nu het vertrouwen om er gewoon mee aan de slag te gaan!

  A. van Bracht | KiesKadoos

  Onlangs de cursus zakelijk Vloggen met veel plezier gevolgd. Het is een aanrader voor iedereen die meer wilt vloggen. Vele praktische tips en een fijne opbouw in de cursus! De handout die je ontvangt is een fijne leidraad voor als je een vlog voorbereid.

  Danielle Korsten| Keuken & Interieur online

  De online cursus zakelijk vloggen gegeven door Lieke is een aanrader. Er word je op een eenvoudige/duidelijke manier en via een stappenplan goed uitgelegd wat wel en wat niet te doen. Wanneer je erover nadenkt om jouw bedrijf via zakelijk vloggen op de kaart te zetten maar weet niet hoe en waar te beginnen raad ik je de training van harte aan.

  Anoniem

  Deze cursus is niet alleen ontzettend waardevol, maar ook heel leuk om te doen! Je leert, je bedenkt en je doet. Mocht je het nog wat awkward vinden om voor een camera te staan, dan helpt deze cursus je zeker over die drempel. Voor mij is het nu veel helderder hoe je een goede vlog maakt en waar je allemaal over kunt vloggen. Technieken en inspiratie komen samen, wat veel inzicht geeft. Mocht je willen vloggen, maar voel je nog een drempel omdat je ‘nog niet alles weet’; dan is deze cursus wat je nodig hebt!

  Anoniem

  In de cursus komt zo’n beetje alles voor het maken van jouw eerste vlog aan bod. Lieke geeft je ontzettend veel tips waar je zelf nog niet over na hebt gedacht en je hebt na het volgen van de cursus alle tools om te beginnen – sterker nog, als je alle opdrachten doet staat jouw eerste vlog zelfs al na de cursus!

  Chat met ons!
  Hulp nodig?
  Hoi! Kunnen we je helpen?