Blog

LEF’s 2023: Een creatieve rollercoaster!

Welkom in het wilde avontuur dat 2023 heet! Dit was niet zomaar een jaar, het was een epische reis vol creatieve twisten, verrassende bochten en grensverleggende hoogtepunten. Laat ons je meenemen in een onvergetelijke rit van vernieuwing en verbetering!

Rebranding met sparkle!

In 2023 hebben we niet alleen de boel opgeschud, maar zijn we ook totaal getransformeerd. Onze rebranding was als een verfrissende duik in creatieve vrijheid. LEF gaat nu verder dan vlogs; we rocken nu met video’s, vlogs, social content en vodcasts. Als je dacht dat LEF alleen voor vlogs stond, prepare to be mind-blown!

Terugkijken met een big smile, vooruitkijken met LEF

2023 was als een feestje van creativiteit, en we hebben ervan genoten met volle teugen. Met trots kijken we terug, maar we kijken ook vol LEF vooruit. Onze reis gaat door, met nog meer innovatie, meer LEF-momenten en meer waanzinnige verhalen om te vertellen.

Bekijk onze video om een ritje te maken door de visuele achtbaan van LEF in 2023. Spoiler alert: het was onvergetelijk!

2024 is alweer bijna een maand bezig, maar we kunnen niet wachten om te zien wat 2024 in petto heeft!

Onze expertises

Video’s die leven inblazen

Onze video’s vertellen geen verhaal, ze brullen het! Elk frame, elk shot ademt het LEF-gevoel. Bedrijfsvideo’s, wervingsvideo’s, eventfeesten vastleggen – we hebben alles gedaan met een knallend effect. Voor een visuele explosie die blijft hangen, komt LEF naar voren.

Vlogs voor de verbondenheid

Zakelijk vloggen is niet alleen een vaardigheid, het is een kunst. Onze vloggers hebben al veel mensen laten stralen. Mensen en verhalen worden niet alleen verteld, ze worden geleefd. LEF vlogs zijn niet slechts video’s, maar echte beelden waar de menselijkheid ervan af spat.

Social Content die breekt!

In een wereld waar aandacht schaars is, hebben we de kunst van sociale onderscheiding geperfectioneerd. Onze social content raast als een visuele orkaan door feeds heen. Shorts, shorts en nog eens shorts – LEF maakt social media niet gewoon, we maken het betoverend.

Vodcasts voor de wijsheid

Nieuw in ons pakket: vodcasts! Een cocktail van video en podcasts.  We hebben diepe gesprekken gevoerd met de beste denkers en doeners. De perfecte mix van kennis en creativiteit, geserveerd met een LEF-twist.

Wie zijn wij?

Echte lefhebbers!

Iedereen is een liefhebber van iets. Van koken, reizen, boeken: noem maar op. Voor ons geldt dat wij liefhebbers van lefhebbers zijn. Door je grenzen te verleggen en lef te tonen, kom je in situaties terecht waarin de adrenaline in het lijf niet te ontkennen is en je soms liever wegduikt door de spanning. Juist door je comfortzone te stretchen, gebeurt er één belangrijk ding: je bent een onvergetelijk LEF-moment rijker.

Wij willen meer LEF-momenten vastleggen op camera. Daarom gaan we samen met jullie aan de slag om het bedrijf een gezicht te geven en jullie pure verhaal vol vertrouwen te vertellen. Dit doen we door middel van diverse soorten videocontent én workshops. Hierin zetten we jouw collega’s centraal. Als lefhebbers voor, en van, je business. Niet omdat het moet, maar omdat ze dat willen.

Dikke resultaten, blijvende trots en waardering in elke vezel is wat jullie ervoor terug krijgen. En jullie aantrekkingskracht, als bedrijf? Die was nog nooit zo groot. Want wij zorgen dat jullie van ongezien naar onvergetelijk gaan.

Benieuwd welk type videocontent past bij jouw marketingdoelen?

Larissa denkt graag met je mee!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Larissa van Wieren

Video strateeg