Shorts & Reels

Ga aan de slag met Reels, TikToks en Shorts. Korte, pakkende video's die jouw verhaal in enkele seconden tot leven brengen. Maximale impact in minimale tijd. Weet je niet waar te beginnen? Wij helpen je.

LEF_Media_Lisa_Kwaaitaal_Projectmanager

Waarom Short form video's?

Met korte videoformats, zoals Shorts, Reels en TikToks, kun je een makkelijke connectie met je publiek aangaan. In deze wereld van vluchtige aandacht zorgt juist deze short form video content voor directe impact.

Short video formats zijn ideaal om snel en effectief boodschappen over te brengen. Ze bieden een geweldige kans om creatief te zijn en merkpersoonlijkheid te tonen. Misschien ga je wel viral? Want met deze short form video’s kun je makkelijk het bereik exponentieel vergroten en nieuwe doelgroepen aantrekken. Bovendien bevorderen ze directe interactie en engagement met je publiek. Kortom, het integreren van short video’s in de marketingstrategie is een essentiële stap om relevant te blijven en groei te stimuleren in het digitale tijdperk.

Onze werkwijze

Hoe wij jouw shorts, reels & tiktoks onvergetelijk maken? Daar hebben we natuurlijk een handige aanpak voor.

Stap 1

Voorbereiding

In een online intake halen we zoveel mogelijk informatie op, zodat wij deze kunnen verwerken in een creatief en doelgericht script en draaiboek. Je maakt hier ook kennis met de content creator!

Stap 2

Filmen

We zijn een dagdeel of een dag op locatie om alle short form video’s op te nemen. Spontaan een idee op locatie? Geen probleem! Misschien is dat wel die ene post die straks viral gaat.

Stap 3

Monteren

Na de opnamedag gaan wij snel aan de slag met de edit! De shorts worden gemonteerd in jullie eigen huisstijl en standaard opgeleverd in 9:16, zodat ze direct gepost kunnen worden op alle social kanalen! Hulp nodig bij de distributie? Daar helpen wij graag bij!

Shorts, Reels & TikTok cases

Deze lefhebbers gingen je voor

Swipe!
Reels en TikTok review door Lotte

Lotte Waaijer | Attract

De energie in de samenwerking met LEF spat er vanaf. Ze hebben ons wegwijs gemaakt in de wereld van Instagram, TikTok en short form video's. Onze eigen mensen staan centraal in alle video's en we spreken ineens een doelgroep aan die ons eerst niet wist te vinden. Maar het allerbelangrijkste is dat ze altijd op zoek gaan naar oplossing als er iets fout gaat.

Review door Janet

Janet Verhoeven | Lamb Weston

Met LEF werken is letterlijk een feest. Hun persoonlijke en creatieve aanpak werkt aanstekelijk en is verrassend. We hebben samen heel veel toffe short form video's gemaakt die ons merk weer een nieuwe gezicht gaven. En dankzij LEF's partner RAFT hebben we meetbare resultaten uit de campagnes waar we de video's hebben ingezet, waardoor we kunnen zeggen dat het een groot succes is.

Een kijkje achter de schermen

Onze Reels, TikTok en Short specialisten

Aan de slag met short form video's?

Benieuwd wat een goede scheut originaliteit, creativiteit en lef voor jouw bedrijf kan betekenen?

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Larissa van Wieren

Video strateeg