Wervingsvideo; vinden en binden van talent

Opvallen in deze competitieve arbeidsmarkt? Daarvoor zul je aandacht moeten trekken van jouw doelgroep. Een wervingsvideo geeft jouw organisatie een podium en maakt je een aantrekkelijke werkgever voor toptalent. Ben je er klaar voor om indruk te maken?

Wat is een wervingsvideo?

Een wervingsvideo, ook wel een recruitment video genoemd, is een krachtige tool binnen jouw recruitment strategie.

Het geeft zowel potentiële als bestaande medewerkers een authentiek kijkje achter de schermen, waardoor ze een beter beeld krijgen van de bedrijfscultuur en de waarden van jouw organisatie. Zo bouw je niet alleen aan een team van talentvolle medewerkers, maar versterk je ook je employer brand.

Benieuwd wat een wervingsvideo voor jouw organisatie kan betekenen? Onze lefhebbers staan altijd klaar om met je te sparren! Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

 

Vraag offerte aan

Inspiratie voor jouw wervingsvideo

Waarom wervingvideo's?

Jouw doelgroep wordt overspoeld met informatie online. Daar ergens tussen staat jouw vacature die graag gezien wordt door de juiste mensen. In het scrollen over het web en onze social kanalen is het bewegend beeld dat eerder onze aandacht vangt. En precies dáár gaat jouw video scoren. Nu je de aandacht hebt; waarom ben jij de moeite waard als werkgever?

Wervingsvideo’s trekken niet alleen de aandacht en zijn onderscheidend, maar zijn ook breed inzetbaar (op websites, sociale media, enzovoort) én genereren een groter bereik met meer betrokkenheid dan statische vacature content. Uit onderzoek blijkt zelfs dat wervingsvideo’s gemiddeld 40% meer sollicitanten genereren t.o.v. de traditionele vacature (say what?!).

Deze lefhebbers gingen jou voor

Swipe!
Jeroen_Dertec_Samenwerking_LEF_Media

Jeroen | Dertec

LEF heeft een aanzienlijke bijdrage geleverd aan onze online zichtbaarheid bij Dertec. Waar we voorheen verschillende benaderingen probeerden, heeft LEF ons de juiste koers gegeven met ongekende enthousiasme. De heldere strategie en effectieve communicatie hebben zelfs onze medewerkers bij Dertec geïnspireerd om actief deel te nemen aan diverse social mediakanalen. De ondersteuning van LEF gaat verder dan alleen het creëren van vlogs en video's, en we zijn aangenaam verrast door de impact, zowel extern als intern!

Bekijk de case
Review door Janet

Janet Verhoeven | Lamb Weston

Met LEF werken is letterlijk een feest. Hun persoonlijke en creatieve aanpak werkt aanstekelijk en is verrassend. We hebben samen heel veel toffe short form video's gemaakt die ons merk weer een nieuwe gezicht gaven. En dankzij LEF's partner RAFT hebben we meetbare resultaten uit de campagnes waar we de video's hebben ingezet, waardoor we kunnen zeggen dat het een groot succes is.

Bekijk de case

Let's talk!

Welke vacature binnen jouw organisatie heeft meer aandacht en zichtbaarheid nodig? We plannen graag een call met je in, of komen gezellig bij je langs om de mogelijkheden voor een wervingsvideo te bespreken!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Larissa van Wieren

Video strateeg

Veelgestelde vragen

Wat is een wervingsvideo?

Een wervingsvideo, ook wel bekend als recruitment video of vacaturevideo, biedt potentiële medewerkers een kijkje achter de schermen van de organisatie. Wat houdt een typische werkdag in? Hoe is de werksfeer? Wie worden je toekomstige collega’s? Het geeft een compleet beeld van het bedrijf in slechts enkele seconden!

Wat kost een wervingsvideo?

De kosten van een wervingsvideo variëren sterk en zijn afhankelijk van verschillende factoren, waaronder de arbeidsuren die nodig zijn voor de productie, de complexiteit en lengte van de video, en nog veel meer! Wil je een kostenindicatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een kennismaking! We sparren dan samen over jouw vraagstuk en komen vervolgens tot een passende kostenraming!

Hoelang duurt een wervingsvideo?

Een wervingsvideo duurt maar enkele minuten, en kan daarom gemakkelijk gedeeld worden op verschillende social media platforms. Ook past de wervingsvideo perfect op de werken-bij pagina van jullie website!