Workshop zakelijk vloggen LEF Media

Workshop Zakelijk Vloggen

Stap in de schijnwerpers van zakelijk vloggen! Bij onze Workshop Zakelijk Vloggen draait alles om jouw wensen en leerdoelen. We zorgen ervoor dat de inhoud van de cursus perfect aansluit op jouw behoeften. We beloven je niet alleen een heleboel kennis - je gaat meteen aan de slag met jouw allereerste vlog of video!

Dit kun je verwachten

Tijdens de Workshop Zakelijk Vloggen behandelen we de volgende thema’s:

 • De kunst van vloggen versus gewone video’s
 • Het analyseren van succesvolle vlogs voor inspiratie
 • Het afvinken van de checklist voor een geweldige vlog
 • Het opstellen van een strategie voor jouw doelgroep
 • Het schrijven van pakkende scripts die kijkers boeien
 • Hoe je natuurlijk en spontaan voor de camera kunt presenteren
 • Praktische tips en trucs voor vloggen
 • Interviewtechnieken om je vlogs nog toffer te maken
 • De geheimen van film- en cameratechnieken
 • Het bewerken van je video’s met alleen je smartphone
 • Inzicht in de materialen en benodigdheden die je nodig hebt om te schitteren

Klaar om jouw vlogreis te beginnen? Samen duiken we in de wereld van zakelijk vloggen en geven we jou de tools tijdens de workshop om te schitteren op het scherm. Bereid je voor op een onvergetelijke en leerzame ervaring!

Deze workshop is ook leuk om in te zetten als teamuitje. Stap met elkaar uit jullie comfortzone en toon lef. Naast leerzaam, ook gegarandeerd lachen, gieren, brullen!

Onze werkwijze

Stap 1

Voorbereiding

We bespreken graag jouw wensen en leerdoelen, zodat we de Workshop Zakelijk Vloggen op maat voor je kunnen aanpassen.

Een korte masterclass van 2 uur, een inspirerende training van een dagdeel of een diepgaande leerervaring gedurende een volledige dag? Wij passen ons aan op jouw schema.

Stap 2

De workshop

De workshop kan plaatsvinden bij jou op locatie, bij ons op kantoor, of online. Afhankelijk van jouw voorkeur en situatie. We werken bij voorkeur met groepen van maximaal 10 personen, zodat iedereen genoeg persoonlijke aandacht krijgt en een maximale leercurve kan ervaren.

 

Stap 3

En dan?

Gefeliciteerd! Jij ontvangt jouw certificaat. Daarnaast ontvang je van ons alle tips en tricks in een hand-out, om nog eens rustig door te nemen. Ook staan we na de workshop voor je klaar om feedback te geven als je zelf aan de slag gaat!

Een toffe case

Peter Deleu | Ministerie van Defensie

Aan boord van ons Marine fregat wilden we het thuisfront op een andere manier laten meeleven met onze belevenissen op zee. Er werd gekozen om het mediateam te laten vloggen. LEF heeft haar plannen en ideeën enthousiast kenbaar en toepasbaar gemaakt voor ons doel. In een 2-daagse vlog workshop werden de beginselen van het vloggen geleerd. Het bedenken van een plan, schrijven van een script, het filmen en tenslotte het editen van de vlog. De open en enthousiaste houding van de trainer maakte de workshop voor ons het ideale middel om ons doel te bereiken.

Een kijkje achter de schermen

Onze trainers

Al onze trainers

Sparren over de invulling van jouw workshop?

We denken graag met je mee.

MM slash DD slash JJJJ
Weet je al op welke dag je de workshop wilt organiseren? Dan checken we meteen onze agenda. Geen voorkeur? Dan zoeken we later samen een datum uit.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Lisa Kwaaitaal

Projectmanager