Nadia van LEF

Terug | Ons team

“Ik kan zowel mijn organisatie skills- als mijn creativiteit kwijt.”

Ik ben de eerste vlogmanager van Nederland, dat is wel een hele eer. Als vlogmanager regel ik alles aan de achterkant. Ik ben de schakel tussen de opdrachtgever, de vlogger en de editor en ben eindverantwoordelijke voor de kwaliteit van de vlogs. Lieke en ik kennen elkaar van onze studie, daar hebben we al veel samengewerkt en dat maakt ons een topteam!

Ik voel me meer Spaans dan Nederlands. Naast dat ik het chronisch koud heb, houd ik van de cultuur, het eten en natuurlijk de taal. Mijn hart ligt in Sevilla, hier heb ik ruim 2 jaar gewoond. Stiekem hoop ik hier ooit terug te keren en misschien wel de eerste locatie van LEF Media in het buitenland op te zetten.

Mijn favoriete lef moment is: zonder baan, huis en vrienden voor een zomer naar Mallorca verhuizen. Hier heb ik een geweldige tijd als reisleidster bij TUI gehad.

Een groot gedeelte van mijn jeugd heb ik doorgebracht in Californië, de Verenigde Staten. Stiekem zal ik dan ook altijd een beetje een ‘California girl’ blijven. Inmiddels ben ik weer helemaal gesetteld in Nederland en woon ik met twee gezellige meiden in hartje Rotterdam.

 Ik vind ik het supertof om onderdeel te mogen zijn van zo’n jonge, authentieke onderneming. Als vlogmanager ben ik de schakel tussen onze vloggers, de editor en de opdrachtgever. Ik beheer het hele (vlog)proces en ben eindverantwoordelijk voor de kwaliteit van de vlogs.

Naast vlogwerkzaamheden ben ik ook verantwoordelijk voor onze social media kanalen, schrijf ik onze nieuwsbrieven en houd ik mezelf bezig met de creatie van nieuwe designs. Wat ik zo tof vind aan mijn baan is dat het een hele dynamische rol is, waarin ik zowel mijn organisatie skills- als mijn creativiteit kwijt kan.

Mijn favoriete lef moment is alleen op reis gaan door Azië. Ik ben echt een gezelschapsmens, maar hiervan heb ik geleerd dat alleen reizen niet per se eenzaam is. Ik zou dit iedereen aanraden!