Nadia Durinck

Terug | Ons team

“Als klein meisje droomde ik ervan om later mijn eigen bedrijf te hebben.”

2 januari start onze nieuwe collega.

Als klein meisje droomde ik ervan om later mijn eigen bedrijf te hebben. Als ik niet kon slapen dan tekende ik logo’s. Wat voor bedrijf dit moest zijn, dat wist ik nog niet. Wat ik wel wist, is dat ik op het podium staan heel leuk vond. Zingen, dansen én presenteren. Op mijn 22e wist ik mijn dromen waar te maken en richtte ik LEF Media op, het eerste zakelijk vlogbureau van Nederland.

Verhalen vertellen, naar verhalen luisteren en verhalen delen. Nieuwe mensen ontmoeten en mensen verbinden. Daar krijg ik energie van. Sociaal, nieuwsgierig en enthousiast zijn eigenschappen die mij kenmerken. En uiteraard het hebben van lef.

Mijn favoriete lef moment is het moment dat ik op mijn 17e het vliegtuig instapte naar Malaga in Spanje om daar een jaar de Spaanse taal te leren.

Een jaar niet geskied, is een jaar niet geleefd, maar ik geniet ook onwijs van de Spaanse zon. Lekker eten en drinken. Volop van het leven genieten met vrienden en familie.

Bekijk Lieke’s favoriete video’s

Wat anderen zeggen over Lieke…

Shahid Suddle | Ulympics

Zakelijk, doeltreffend, daadkrachtig, snel, jong, talentvol en aanleg voor de menselijke kant. Dit zijn slechts enkele kenmerken van LEF Media. Zakelijk vlogger Lieke pakte de vlog voor onze Business Challenge met veel enthousiasme en toewijding aan. Inmiddels is de vlog al meer dan twee duizend keer bekeken op LinkedIn. LEF Media weet business te genereren en een nichemarkt te boren.

Richard den Buitelaar | Q Groep

Dankzij Lieke hebben we een perfecte presentatie van ons bedrijf mogen krijgen. Door haar ervaring met vloggen komt alles heel natuurlijk, authentiek en persoonlijk over. Een aanrader!

Cindy Groenestein | SurpriSeat

Voor de lancering van SurpriSeat heeft Lieke een vlog gemaakt om de beleving van onze klanten in beeld te krijgen. Lieke kan zich snel inleven in het doel van de video en daarmee exact het resultaat bieden wat de opdrachtgever wenst! Het is zeker een mooi instrument om Lieke een vlog te laten opnemen, zeker voor herhaling vatbaar.

Anneloes Jansen | VriesVers Platform

Wij hebben met veel plezier een aantal vlogs door Lieke laten maken. Ze gaat goed voorbereid op pad en haar enthousiasme werkt aanstekelijk. Lieke gaat bijzonder professioneel te werk en zij straalt een bonk energie en LEF uit! Ook een aantal van onze relaties zijn inmiddels al met Lieke in zee gegaan, hoe leuk is dat?! Overweeg je een zakelijk vlogger? Ik kan LEF Media van harte aanraden.

Jet de Boer | Living4Media

Lieke is een vrolijke, enthousiaste, gezellige, professionele vlogster, bij wie je je meteen op je gemak voelt. Voor een item in het tv-programma Business NL, was ze nog geen 2 uur bij mij op kantoor en wist ze alles fantastisch in beeld te brengen. Zeker een aanrader!

Janina van der Zande | Een Veilig Gevoel

LEF Media denkt creatief mee en dat gaat verder dan alleen het afleveren van een vlog. Er wordt met een frisse blik gekeken naar social media en ze willen graag het verspreiden van de vlogs goed laten slagen. Hiervoor geven ze concrete tips die meteen in de praktijk zijn uit te voeren. LEF Media is erg prettig in de omgang, positief en ziet overal kansen. Lieke heeft heeft aan een half woord genoeg om leuke video’s te maken die goed bij ons bedrijf passen. Wij gaan voor een jarenlange samenwerking.

Albert Stek | De Beren Restaurants

De samenwerking met LEF Media kan ik heel erg kort over zijn. Het was TOP! Het team komt met leuke en creatieve ideeën, gaat professioneel te werk en het eindresultaat was zelfs boven verwachting. Ook de medewerkers die hebben meegewerkt aan de wervingsvlogs waren zeer goed te spreken over zakelijk vlogger Lieke. Lieke zorgde ervoor dat zij in de zeer enthousiaste flow meegingen en de vlogs natuurlijk en sterk overkwamen.

Wil jij jouw verhaal delen door middel van zakelijk vloggen?

 Als zakelijk vlogger help ik jou hier graag bij.

 

Bespreek de mogelijkheden