500 sollicitaties binnen 1 maand

Terug | Onze projecten

Vlogger Lieke loopt een dagje mee op de werkvloer met drie medewerkers. Het doel is om anderen te enthousiasmeren om hier te komen werken. In nog geen drie weken tijd trok de campagne +60.000 weergaven en verzamelden de Beren 500 nieuwe sollicitaties.

Lees meer over dit project

G

Aanleiding
De Beren zocht nieuw personeel in de bediening, achter de bar en in de keuken. 

Format en inhoud van de vlog
Drie enthousiaste medewerkers spelen de hoofdrol in de vlog. Ze laten vlogger Lieke zien hoe ze te werk gaan. Centraal staat de gezellige werksfeer en de samenwerking tussen de collega’s. De drie vlogs zijn met elkaar gelinkt om dit duidelijk te maken. 

Strategie
De vlogs werden online verspreid via YouTube, Facebook en Instagram. Op al deze drie kanalen is een betaalde promotie ingezet om een nieuwe doelgroep te bereiken. Op Instagram is er actief gebruik gemaakt van Instagram stories, ontwikkeld door LEF Media. De call to action van de vlogs was gelinkt aan een speciaal ontworpen landingspagina, waar men zich meteen kon inschrijven voor een sollicitatiegesprek.

Resultaat
In nog geen drie weken tijd trok de campagne +60.000 weergaven en verzamelden de Beren 500 nieuwe sollicitaties. 

Bekijk de vlogs van De Beren

Begin jij binnenkort ook aan een nieuw project? Bespreek dan met ons de mogelijkheden voor een groter bereik en het effectief presenteren van jouw bedrijf.

Bespreek de mogelijkheden