Social media video's

Wil jij je doelgroep online bereiken en raken? Een social media video is het perfecte middel om je bereik te vergroten, je relevantie te verhogen en je volgers uit te breiden! Benieuwd hoe wij dit aanpakken?

Waarom social video's laten maken?

Social video’s zijn korte video’s ontworpen om op social media platforms te posten. Deze social media video’s zijn snel en dynamisch en kunnen variëren van grappig en creatief tot informatief en inspirerend. Hun doel? Jouw aandacht vastgrijpen en razendsnel een boodschap overbrengen.

Dankzij platforms zoals TikTok, Instagram Reels en YouTube Shorts zijn de short-form videoformats razend populair geworden, en daardoor onmisbaar in jouw contentstrategie! De gemiddelde persoon scrolt zo’n 2 uur per dag op deze platforms, daar wil jij met jouw video tussen staan!

Social + video = perfect match

Reels maken

Groter bereik en meer exposure

Social video's zijn gemakkelijk toegankelijk en begrijpelijk voor een breed publiek, zonder de noodzaak van uitgebreide kennis. Het is het meest deelbare type online content (51% van de mensen deelt eerder video met hun vrienden dan elk ander type inhoud), waardoor het jouw bereik exponentieel kan vergroten.

Hogere betrokkenheid van je doelgroep

Wist je dat video’s op social media tot 1200% meer shares genereren dan tekst- en beeldinhoud? Ze trekken meer views en behouden beter de aandacht, waarbij 95% van de boodschap wordt bekeken, vergeleken met slechts 10% bij tekstuele posts. Dit verhoogt de betrokkenheid en stimuleert interactie met jouw merk.

Effectieve communicatie van je boodschap

In een wereld waar informatie overal aanwezig is en de aandacht van consumenten schaars is, bieden korte social video dé oplossing door op een snelle en effectieve manier te communiceren.

Breng je merkverhaal tot leven

Video’s roepen emoties op, waardoor je mensen écht kan raken met je verhaal. Social video’s kun je zien als snackcontent en daarmee zijn het korte video’s die een deel van het complete verhaal vertellen. Door een goede verhaallijn te maken voor deze video’s zorg je dat het complete verhaal in kleine delen wordt verteld.

Deze lefhebbers gingen je voor

Een maandelijks contentabbonnement

LEF als jouw partner voor onvergetelijke (video)content

Vanuit een slimme contentstrategie maken wij al jouw posts, Stories, Reels en TikToks. Zo kun jij je volledig richten op wat jij het beste doet, terwijl wij ervoor zorgen dat je impact maakt met je social content en je jouw zichtbaarheid vergroot.

Wij zijn jouw stok achter de deur en jouw creatieve brein, om te zorgen voor een onvergetelijke indruk op al je social kanalen!

Onze werkwijze

In 3 stappen naar onvergetelijke social video's

Stap 1

Voorbereiding

In een online intake halen we zoveel mogelijk informatie op, zodat wij deze kunnen verwerken in een creatief en doelgericht script en draaiboek. Je maakt hier ook kennis met de content creator!

Stap 2

Filmen

We zijn een dagdeel of een dag op locatie om alle short form video’s op te nemen. Spontaan een idee op locatie? Geen probleem! Misschien is dat wel die ene post die straks viral gaat.

Stap 3

Monteren

Na de opnamedag gaan wij snel aan de slag met de edit! De shorts worden gemonteerd in jullie eigen huisstijl en standaard opgeleverd in 9:16, zodat ze direct gepost kunnen worden op alle social kanalen! Hulp nodig bij de distributie? Daar helpen wij graag bij!

Succesvolle projecten met social video's

Wat lefhebbers over ons zeggen

Swipe!
Reels en TikTok review door Lotte

Lotte Waaijer | Attract

De energie in de samenwerking met LEF spat er vanaf. Ze hebben ons wegwijs gemaakt in de wereld van Instagram, TikTok en short form video's. Onze eigen mensen staan centraal in alle video's en we spreken ineens een doelgroep aan die ons eerst niet wist te vinden. Maar het allerbelangrijkste is dat ze altijd op zoek gaan naar oplossing als er iets fout gaat.

Review door Janet

Janet Verhoeven | Lamb Weston

Met LEF werken is letterlijk een feest. Hun persoonlijke en creatieve aanpak werkt aanstekelijk en is verrassend. We hebben samen heel veel toffe short form video's gemaakt die ons merk weer een nieuwe gezicht gaven. En dankzij LEF's partner RAFT hebben we meetbare resultaten uit de campagnes waar we de video's hebben ingezet, waardoor we kunnen zeggen dat het een groot succes is.

Wil jij onvergetelijke social video's?

We plannen graag een call met je in, of komen gezellig een bakkie doen!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Larissa van Wieren

Video strateeg