Presenteren voor 500.000 kijkers per week

Terug | Onze projecten

Vlogger Lieke ging op pad door heel Nederland om het verhaal van ondernemers vast te leggen. De zakelijke vlogs waren elke week te zien in het programma Business NL op RTL7 en RTLZ. Het bereik groeide in korte tijd naar 500.000 kijkers per week. In totaal presenteerde Lieke 65 vlogs.

Lees meer over dit project

G

Aanleiding
RTL zocht een zakelijk vlogger om op pad te gaan langs bedrijven in Nederland om hun ondernemersverhaal in kaart te brengen.

Inhoud van de vlogs
Wekelijks gings vlogger Lieke op pad van Maastricht tot aan Groningen om het verhaal van een ondernemer vast te leggen. Wie zijn ze, wat doen ze en waarom doen ze wat ze doen? De zakelijke vlogs waren elke week te zien in het programma Business NL op RTL7 en RTLZ.

Resultaat
Business NL is gegroeid van tv programma, naar een cross mediaal platform voor ondernemers met relevante tips om jouw onderneming te laten groeien. Het bereikt groeide in korte tijd naar 500.000 kijkers per week. In totaal presenteerde Lieke 65 vlogs.

Ook presenteerde Lieke vlogs in het RTL4 programma Trips and Travel en De Beste van Nederland. In samenwerking met Stay In Touch Media.

Bekijk de vlogs van RTL

Begin jij binnenkort ook aan een nieuw project? Bespreek dan met ons de mogelijkheden voor een groter bereik en het effectief presenteren van jouw bedrijf.

Bespreek de mogelijkheden