Maak kennis met Nikita

Sinds mijn jeugd ben ik al gefascineerd door camera’s. Wat begon als een speelse interesse in het vastleggen van alledaagse momenten, groeide al snel uit tot een passie voor videografie en het creëren van content. De vreugde van het vastleggen van bijzondere momenten met vrienden, familie en op vakanties heeft mij steeds verder gedreven om mijn vaardigheden te ontwikkelen.

Nu ik Creative Business studeer, ben ik tot de conclusie gekomen dat videografie en content maken perfect bij mij passen. Het biedt me de mogelijkheid om mijn creativiteit te uiten en verhalen te vertellen op een manier die mensen raakt en inspireert.

Ik sta altijd open voor nieuwe ideeën en ben leergierig van aard. Het mooie aan deze passie is dat ik mezelf constant kan blijven ontwikkelen en verrassen. Elk nieuw project is voor mij een kans om iets speciaals te creëren en om nieuwe inzichten te ontdekken. Dat is precies wat mij elke dag motiveert en blij maakt!

Als stagiair bij LEF kan ik mijn passie in de praktijk brengen. Hier zet ik mijn creativiteit in, ontwikkel ik mijn vaardigheden en creëer ik samen met een gedreven team inspirerende content.

Nikita in actie!