LEF Model

Wil jij je naamsbekendheid vergroten en écht opvallen bij je doelgroep? Dan zul je je online zichtbaarheid moeten versterken. Ben je benieuwd hoe wij vanuit een slimme contentstrategie jouw social media naar een hoger niveau tillen en zorgen voor een onvergetelijke online indruk?

Een maandelijks contentabbonnement

Waarom het LEF Model?

Je wilt graag opvallen bij jouw doelgroep op social media, maar het consistent creëren en posten van authentieke en persoonlijke content kost de nodige tijd en expertise. Laat staan dat je jouw collega’s enthousiast krijgt om op beeld mee te doen. Wij begrijpen dat je jouw tijd en energie beter anders kunt besteden.

Daarom hebben wij het LEF Model ontwikkeld. Vanuit een slimme contentstrategie maken wij al jouw posts, Stories, Reels en TikToks.  Zo kun jij je volledig richten op wat je het beste doet, terwijl wij ervoor zorgen dat je social content écht impact maakt en je zichtbaarheid vergroot!

De 5 voordelen van het LEF Model

Jouw partner voor persoonlijke en authentieke content

Wij zijn jouw creatieve brein, jouw stok achter de deur, om te zorgen voor een onvergetelijke indruk op al je social kanalen. Samen werken we aan jouw succes, stap voor stap, met begeleiding en groei gaandeweg.

Onze werkwijze

Voor altijd voorbereid!

Met het LEF Model zorgen we er samen voor dat je altijd voorbereid bent! Door flexibel om te gaan met productiedagen en te werken met een flexibele schil aan content specialisten, ben jij altijd voorzien van de juiste content op het juiste moment.

Consistente zichtbaarheid op je social kanalen

Zichtbaarheid = groei! Wie online niet zichtbaar is, wordt online niet gevonden. Met het LEF Model zorgen wij ervoor dat jij het hele jaar zichtbaar bent met onvergetelijke content! Het is dus een gegeven dat jouw doelgroep jouw online vaker voorbij ziet komen.

Kevin_LEF_Media_Lisa_Editen_

Grotere betrokkenheid van je doelgroep

Wij maken relevante en authentieke content die perfect aansluit bij jouw merkidentiteit en doelstellingen! Zo boosten we de betrokkenheid van je doelgroep, wat kan leiden tot grotere merkloyaliteit, nieuwe collega's en leads!

Collega's worden ambassadeurs

Samen zorgen we dat jouw collega's het steeds leuker vinden om voor de camera te schitteren. We betrekken ze in het proces, zoals het meedenken in onderwerpen, stijl en format. Dit zorgt voor extra betrokkenheid, waardoor ze nog enthousiaster worden om mee te doen! Zo creëer je een groep ambassadeurs die jou elke keer weer willen helpen.


LEF Model cases

Deze lefhebbers gingen jou voor

Swipe!

Fleur Kuiken | Firefly

De samenwerking met LEF is onwijs fijn. LEF heeft ons enorm geholpen door creatief mee te denken en precies de juiste toon te raken. De kennisvideo's zijn informatief en boeiend, en de vlogs hebben onze organisatie op een frisse en authentieke manier gepresenteerd. Wat ik het meest waardeerde, was hun vermogen om onze visie tot leven te brengen en ervoor te zorgen dat de video's echt bij ons bedrijf passen. Ze zijn flexibel, responsief en top om mee samen te werken. Kortom, LEF heeft ons geholpen om ons verhaal te vertellen op een manier die echt opvalt, en ik ben ontzettend blij met de resultaten. Dank je wel, LEF!

Remco Verwaaien | Zadkine College

LEF maakt niet alleen "een aantal vlogs", maar ze kunnen ons ook goed helpen door strategisch mee te denken over de inzet van videocontent en het bieden van workshops voor studenten of personeel. De mensen bij LEF zijn erg professioneel, toegankelijk en gewoonweg prettig om mee samen te werken. We hebben alleen maar goede herinneringen aan de samenwerking. Of het nu tijdens de opnames was òf bij de workshops, we hadden altijd het gevoel: "We werken samen naar ons doel."

Lef model review door Eric

Eric Lagerwij | Attract

Met LEF hebben we weer een nieuwe impuls in onze marketing gekregen. Het is echt een creatief feestje met ze, maar altijd wordt alles met een goed doordachte strategie gedaan.

Let's talk!

Zoek jij een partner, een stok achter de deur, een creatief verlengstuk voor jouw organisatie? We plannen graag een call met je in, of komen gezellig bij je langs om de mogelijkheden te bespreken!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Larissa van Wieren

Account Strateeg