Team

Ons team van enthousiaste creatievelingen met een flinke dosis lef

I

Lieke
Als klein meisje droomde ik ervan om later mijn eigen bedrijf te hebben. Als ik niet kon slapen dan tekende ik logo’s. Wat voor bedrijf dit moest zijn, dat wist ik nog niet. Op mijn 22e richtte ik LEF Media op, het eerste zakelijk vlogbureau van Nederland.

I

Nadia
Een groot gedeelte van mijn jeugd heb ik doorgebracht in Californië, de Verenigde Staten. Stiekem zal ik dan ook altijd een beetje een ‘California girl’ blijven. Inmiddels ben ik weer helemaal gesetteld in Nederland en woon ik met twee gezellige meiden in hartje Rotterdam.

 

I

Larissa

Als klein meisje droomde ik er altijd van om op TV te komen. Popzangeres worden of de wereld rondreizen en presenteren.

I

Kevin

Kevin is een video-editor in hart en nieren. Hij heeft een echte passie voor audio en muziek, zoals hij zelf zegt: een echte audiofiel.

 

I

Emily
Vroeger wilde ik overdag juf zijn, ‘s avonds gymles geven en in mijn vrije tijd een boek schrijven. Ik heb dus nooit de ambitie gehad om stil te zitten. Alhoewel ik die specifieke ambities in de loop van de tijd heb laten varen, ben ik wel graag met honderd dingen tegelijk bezig.

I

Daan

Toen ik terugkwam van een zomer lang werken op een summercamp in Amerika, koos ik om te stoppen met mijn opleiding en echt op zoek te gaan naar wie ik ben en wat ik wil.

I

Marinza

Als enthousiaste stuiterbal breng ik graag anderen in beweging. Dat doe ik letterlijk als dansdocente, maar ook als coach voor ondernemers. Vloggen voor LEF sluit fantastisch aan bij mijn nieuwsgierigheid en prikkelt mijn creatieve brein.

I

Danique

Als content creator kan ik al mijn creativiteit kwijt. Van fotografie, video-editing tot het schrijven van captions, alles doe ik met passie!

Chat met ons!
Hulp nodig?
Hoi! Hoe kunnen we je helpen?