Team
Persoonlijk kennismaken? Neem contact met ons op.
I

Lieke
Als klein meisje droomde ik ervan om later mijn eigen bedrijf te hebben. Als ik niet kon slapen dan tekende ik logo’s. Wat voor bedrijf dit moest zijn, dat wist ik nog niet. Op mijn 22e richtte ik LEF Media op, het eerste zakelijk vlogbureau van Nederland.

I

Lilian
Ik voel me meer Spaans dan Nederlands. Naast dat ik het chronisch koud heb, houd ik van de cultuur, het eten en natuurlijk de taal. Mijn hart ligt in Sevilla, hier heb ik ruim 2 jaar gewoond. Stiekem hoop ik hier ooit terug te keren en de eerste locatie van LEF Media in het buitenland op te zetten.

I

Emily
Vroeger wilde ik overdag juf zijn, ’s avonds gymles geven en in mijn vrije tijd een boek schrijven. Ik heb dus nooit de ambitie gehad om stil te zitten. Alhoewel ik die specifieke ambities in de loop van de tijd heb laten varen, ben ik wel graag met honderd dingen tegelijk bezig.

I

Mascha

Als kleine smurf sprong ik als eerste op als er een spreekbeurt gegeven mocht worden, er een hoofdrol te verkrijgen was in de schoolmusical of als er iets te organiseren viel. Zo heb ik ongeveer in alle commissies gezeten. Dat presenteren en organiseren zat er dus al vroeg in!

I
Jessy

Als jochie had ik al een gezonde dosis nieuwsgierigheid. Ik wilde altijd weten hoe dingen in elkaar steken. ‘Waarom?’ was mijn favoriete vraag en ik nam nooit klakkeloos iets aan.

I

Vyella

Vroeger was ik altijd jaloers op mensen die vanaf kleins af aan al wisten wat zij wilde worden. Want toen ik een studiekeuze moest maken, had ik werkelijk waar geen flauw idee. Ik was gek op verhaaltjes schrijven en daarom is het de studie journalistiek geworden. 

Chat met ons!
Hulp nodig?
Hoi! Kunnen we je helpen?