Team

Ons team van enthousiaste creatievelinge met een flinke dosis lef

I

Lieke
Als klein meisje droomde ik ervan om later mijn eigen bedrijf te hebben. Als ik niet kon slapen dan tekende ik logo’s. Wat voor bedrijf dit moest zijn, dat wist ik nog niet. Op mijn 22e richtte ik LEF Media op, het eerste zakelijk vlogbureau van Nederland.

I

Nadia
Een groot gedeelte van mijn jeugd heb ik doorgebracht in Californië, de Verenigde Staten. Stiekem zal ik dan ook altijd een beetje een ‘California girl’ blijven. Inmiddels ben ik weer helemaal gesetteld in Nederland en woon ik met twee gezellige meiden in hartje Rotterdam.

 

I

Larissa

I

Zo lang als ik mij kan herinneren heb ik een fascinatie voor alles met beeld en geluid.

 

I

Danique

I

Videograaf

I

Emily
Vroeger wilde ik overdag juf zijn, ‘s avonds gymles geven en in mijn vrije tijd een boek schrijven. Ik heb dus nooit de ambitie gehad om stil te zitten. Alhoewel ik die specifieke ambities in de loop van de tijd heb laten varen, ben ik wel graag met honderd dingen tegelijk bezig.

I

Daan

Toen ik terugkwam van een zomer lang werken op een summercamp in Amerika, koos ik om te stoppen met mijn opleiding en echt op zoek te gaan naar wie ik ben en wat ik wil.

I

Mascha

Als kleine smurf sprong ik als eerste op als er een spreekbeurt gegeven mocht worden, er een hoofdrol te verkrijgen was in de schoolmusical of als er iets te organiseren viel. Zo heb ik ongeveer in alle commissies gezeten. Dat presenteren en organiseren zat er dus al vroeg in!

I

Marinza

 

I

Rutger

 

Chat met ons!
Hulp nodig?
Hoi! Hoe kunnen we je helpen?