Team

Jessica

"Wanneer iemand zegt dat het podium mijn tweede thuis is, dan bevestig ik dat met volle overtuiging, het liefst met een microfoon in mijn hand!"

Maak kennis met Jessica

Wanneer iemand zegt dat het podium mijn tweede thuis is, dan bevestig ik dat met volle overtuiging, het liefst met een microfoon in mijn hand! Ik houd ervan om anderen te entertainen. In mijn vrije tijd ben ik dan ook vaak bezig met het bedenken van toffe content. En guess what? Vorig jaar heb ik de sprong gewaagd en mijn weekenden doorgebracht aan de Boszhard Academie om mijn presentatie skills naar een next level te tillen!

Afgelopen juli was het zover, ik stond daar, met dat diploma in mijn hand, stralend als een lichtgevende zon. Naast mijn werk als eventspecialist en mijn eigen avonturen als freelance content creator, besloot ik bewust om mezelf te laten groeien in één van mijn grootste passies: presenteren! It was a fun ride. Van event-goeroe tot content-queen  Weekenden vol eindeloze lachbuien achter de schermen.

En, als je me zoekt als ik niet op een podium sta of content aan het creëren ben, kun je me vinden op ontdekkingsreis door mijn eigen stad Utrecht, altijd op zoek naar nieuwe inspiratie  Welkom in mijn wereld vol energie, positiviteit en LEF!  Laten we samen de wereld veroveren, met content!

Jessica's favoriete vlog

Bizzomate

In deze vlog dook Jessica in het leven van Coen als Mendix-expert en IT-conscultant.

Door middel van 3 enveloppen worden er 3 thema’s besproken binnen het werk van Coen.

Benieuwd welke thema’s er besproken worden? Kijk snel!

Jessica als gezicht van jouw vlog?

We denken graag met je mee.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Lisa Kwaaitaal

Projectmanager