LEF_Media_Kevin_Editor
Team

Kevin

"Mijn interesse in het vak begon bij een uitje op de middelbare school waar we een workshop kregen in het maken en editen van video's, ik bleek er talent voor te hebben."

Kevin_LEF_Media_Lisa_Editen_

Maak kennis met Kevin

Mijn interesse in het vak begon bij een uitje op de middelbare school waar we een workshop kregen in het maken en editen van video’s, ik bleek er talent voor te hebben gezien één van de mensen die de workshop gaf, zei dat ik hier echt wat mee moest gaan doen.

Ik ben in 2014 begonnen bij het Grafisch Lyceum Rotterdam aan de opleiding Camera/edit AV-Specialist. Hier kwam ik tijdens mijn stage en werk erachter dat editen precies in mijn straatje ligt en heb ik mijn skills ontwikkelt.

Na vooral in Amsterdam gewerkt te hebben wilde ik het liefst wat dichter bij huis werken, Naast een Video Editor te zijn in hart en nieren ben ik ook een Rotterdammer. Na een aantal jaar van baan naar baan te gaan kreeg ik in 2022 de kans om in Rotterdam aan de slag te gaan bij LEF.

Hier heb ik mij tot de dag van vandaag verder kunnen ontwikkelen als video editor en compleet to mijn eigen verrassing tot regisseur.

Kevin in actie!