LEF_Media_Marco_Videograaf_Bedrijfsvideo_Video_laten_maken
Team

Marco

''De fotografievonk sloeg over naar video waar ik steeds beter in wilde worden. Na zo’n 100+ uur op YouTube en een afgeronde studie mocht ik dan ook van mijn hobby mijn werk maken.''

Maak kennis met Marco

Vroeger was ik al druk bezig met mijn ideeën op papier zetten. En dat heb ik zolang als ik groei met me meegenomen. Mijn middelbare school schriften staan dan ook vol met creatieve krabbels. Dat ik graag dingen wil maken en daar mijn energie uit haal had ik dan ook wel snel door!

Toen ik voor het eerst een camera in mijn handen had dacht ik “dit zal wel een tijdelijke interesse zijn” maar niks was minder waar. De fotografievonk sloeg over naar video waar ik steeds beter in wilde worden. Na zo’n 100+ uur op YouTube en een afgeronde studie mocht ik dan ook van mijn hobby mijn werk maken.

Mijn lef moment zal dan ook met niks anders te maken hebben. Ik gaf namelijk een groot deel van mijn spaargeld uit aan een gloednieuwe camera terwijl ik nog niet wist voor hoelang ik dit leuk zou gaan vinden. Toch best een goede keuze geweest!

Marco in actie!