Blog

Videomarketing inzetten: do or don’t?

3 redenen waarom video zorgt voor een onvergetelijke indruk!

Do!

Maar waarom?

Video’s zijn een krachtig middel om de aandacht van mensen vast te pakken. Maar waarom zorgt video voor een onvergetelijke indruk? In deze video overtuigd Larissa jou dat video onmisbaar is in jouw marketingstrategie!

Hoe kun je video inzetten?

Geef je bedrijf een gezicht met vlogs

Met vloggen geef je de kijker een kijkje achter de schermen van jouw bedrijf. De vlogger is de presentator, cameraman en regisseur in één. Doordat de vlogger de camera zelf vasthoudt, is de vlogger letterlijk dichterbij de kijker. Hierdoor creëer je een meer persoonlijke band en bouw je aan een echte connectie.

Vlogs

Geef jouw merkverhaal een podium met een brandvideo

Meteen een goed beeld van de sfeer van jouw bedrijf neerzetten? Het is tijd om jouw kernwaarden, missie en visie te vertellen op beeld. Een brandvideo is de manier om te vertellen waar je onderneming of merk voor staat.

Brandvideo

Maak je vacatures zichtbaar met een wervingsvideo

Meng de inhoud van de vacature met een persoonlijk bezoek aan de organisatie in 1 video! Sollicitanten krijgen daardoor een veel beter beeld bij jouw organisatie, de collega's en de sfeer!

Wervingsvideo
Lieke & Larissa

Overtuigen met een presentatievideo

Met een presentatievideo kun je jouw doelgroep meenemen in een verhaal. De juiste boodschap op een visuele en persoonlijke manier presenteren aan jouw doelgroep! Ons team van presentatoren en vloggers staat te springen om jouw verhaal het juiste podium te geven.

Informeren met een kennisvideo

Laat jouw expert status zien voor middel van kennisvideo's! Spring zelf voor de camera of schakel een van onze lefhebbers in om het verhaal een podium te geven.

Herbeleef jouw event met een aftermovie

Laat een onvergetelijke aftermovie van jouw event maken. Door onze ervaring weten wij hoe! Wij zorgen voor de juiste sfeer in de video, en combineren dit met de mooist beelden en de beste muziek. Onze videograaf Marco weet hier wel raad mee! Hij is ook nog eens dol op een feestje.

Online zichtbaarheid vergroten met social video's

Met korte videoformats, zoals Shorts, Reels en TikToks, kun je een makkelijke connectie met je publiek aangaan. In deze wereld van vluchtige aandacht zorgt juist deze short-form videocontent voor directe impact.

Social video's

Claim autoriteit met een vodcast

Wil je jouw expert status vergroten? Of jouw collega's intern op te hoogte houden van belangrijke onderwerpen? Ga aan de slag met een video podcast! Een perfect middel om een diepgaande boodschap over te brengen.

Vodcast

Wie zijn wij?

Echte lefhebbers!

Iedereen is een liefhebber van iets. Van koken, reizen, boeken: noem maar op. Voor ons geldt dat wij liefhebbers van lefhebbers zijn. Door je grenzen te verleggen en lef te tonen, kom je in situaties terecht waarin de adrenaline in het lijf niet te ontkennen is en je soms liever wegduikt door de spanning. Juist door je comfortzone te stretchen, gebeurt er één belangrijk ding: je bent een onvergetelijk LEF-moment rijker.

Wij willen meer LEF-momenten vastleggen op camera. Daarom gaan we samen met jullie aan de slag om het bedrijf een gezicht te geven en jullie pure verhaal vol vertrouwen te vertellen. Dit doen we door middel van diverse soorten videocontent én workshops. Hierin zetten we jouw collega’s centraal. Als lefhebbers voor, en van, je business. Niet omdat het moet, maar omdat ze dat willen.

Dikke resultaten, blijvende trots en waardering in elke vezel is wat jullie ervoor terug krijgen. En jullie aantrekkingskracht, als bedrijf? Die was nog nooit zo groot. Want wij zorgen dat jullie van ongezien naar onvergetelijk gaan.

Benieuwd welke video past bij jouw marketingdoelen?

Larissa denkt graag met je mee!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Larissa van Wieren

Video strateeg