Blog

Videomarketing inzetten: do or don’t?

Do!

Maar waarom?

Video’s zijn een krachtig middel om de aandacht van mensen vast te pakken. Maar waarom zorgt video voor een onvergetelijke indruk? In deze video overtuigd Larissa jou dat video onmisbaar is in jouw marketingstrategie!

 

 

Soorten video?

Vlog

Met zakelijk vloggen geef je de kijker een kijkje achter de schermen van jouw bedrijf. De vlogger is de presentator, cameraman en regisseur in één. Doordat de vlogger de camera zelf vasthoudt, is de vlogger letterlijk dichterbij de kijker. Hierdoor creëer je een meer persoonlijke band en bouw je aan een echte connectie.

Video

Denk bijvoorbeeld aan een presentatie video! Hiermee kun je jouw doelgroep overtuigen of enthousiasmeren. Door de persoonlijke boodschap creëer je verbinding met je doelgroep.

Vodcast

Wil je jouw expert status vergroten? Of jouw collega's intern op te hoogte houden van belangrijke onderwerpen? Ga aan de slag met een video podcast! Een perfect middel om een diepgaande boodschap over te brengen.

Wie zijn wij?

Echte lefhebbers!

Iedereen is een liefhebber van iets. Van koken, reizen, boeken: noem maar op. Voor ons geldt dat wij liefhebbers van lefhebbers zijn. Door je grenzen te verleggen en lef te tonen, kom je in situaties terecht waarin de adrenaline in het lijf niet te ontkennen is en je soms liever wegduikt door de spanning. Juist door je comfortzone te stretchen, gebeurt er één belangrijk ding: je bent een onvergetelijk LEF-moment rijker.

Wij willen meer LEF-momenten vastleggen op camera. Daarom gaan we samen met jullie aan de slag om het bedrijf een gezicht te geven en jullie pure verhaal vol vertrouwen te vertellen. Dit doen we door middel van diverse soorten videocontent én workshops. Hierin zetten we jouw collega’s centraal. Als lefhebbers voor, en van, je business. Niet omdat het moet, maar omdat ze dat willen.

Dikke resultaten, blijvende trots en waardering in elke vezel is wat jullie ervoor terug krijgen. En jullie aantrekkingskracht, als bedrijf? Die was nog nooit zo groot. Want wij zorgen dat jullie van ongezien naar onvergetelijk gaan.

Benieuwd welke video past bij jouw marketingdoelen?

Larissa denkt graag met je mee!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Larissa van Wieren

Video strateeg