Presenteren met lef

  •  Presenteren is onze passie! Het is wat we het allerliefste doen en dat enthousiasme stralen we uit naar jouw doelgroep
  •  Certificaat op zak van de cursus presenteren op het ‘TV College’ in Hilversum
  • We leven ons goed in in jouw bedrijf en de doelgroep, een goede voorbereiding is key
  •  We zijn flexibel inzetbaar en denken graag mee in de opbouw van het script en/of draaiboek

Presenteren is onze passie

Als zakelijk vlogger zijn goede presentatieskills belangrijk. We weten als geen ander hoe het is om te presenteren voor de camera, maar presenteren ook graag voor groepen. Dat maakt ons breed inzetbaar voor zowel de presentatie van een video, als voor een evenement.

Denk aan:

* Dagvoorzitter
* Gespreksleider
* Video presentatie
* Live presentatie
* Spreker

Bekijk onze presentatie video’s

Wil jij een LEF presentatrice inzetten?
Neem contact met ons op!

Bespreek de mogelijkheden

Reviews

Albert Stek | De Beren Restaurants

De samenwerking met LEF Media kan ik heel erg kort over zijn. Het was TOP! Het team komt met leuke en creatieve ideeën, gaat professioneel te werk en het eindresultaat was zelfs boven verwachting. Ook de medewerkers die hebben meegewerkt aan de wervingsvlogs waren zeer goed te spreken over zakelijk vlogger Lieke. Lieke zorgde ervoor dat zij in de zeer enthousiaste flow meegingen en de vlogs natuurlijk en sterk overkwamen.

Manouk Loonstijn | SPIE Nederland

Ik heb bij Lieke een 1-op-1 cursus zakelijk vloggen gevolgd. Daarna heeft ze me begeleid bij mijn eerste vlogs. Ze heeft me niet alleen enthousiast gemaakt, maar ook het vertrouwen gegeven om voor de camera te gaan staan. Mijn collega’s vragen nu zelfs om meer vlogs!

Janina van der Zande | Een Veilig Gevoel

LEF Media denkt creatief mee en dat gaat verder dan alleen het afleveren van een vlog. Er wordt met een frisse blik gekeken naar social media en ze willen graag het verspreiden van de vlogs goed laten slagen. Hiervoor geven ze concrete tips die meteen in de praktijk zijn uit te voeren. LEF Media is erg prettig in de omgang, positief en ziet overal kansen. Lieke heeft heeft aan een half woord genoeg om leuke video’s te maken die goed bij ons bedrijf passen. Wij gaan voor een jarenlange samenwerking. 

Peter Deleu | Ministerie van Defensie

Aan boord van ons Marine fregat wilden we het thuisfront op een andere manier laten meeleven met onze belevenissen op zee. Er werd gekozen om het mediateam te laten vloggen. Lieke heeft haar plannen en ideeën enthousiast kenbaar en toepasbaar gemaakt voor ons doel. In een 2-daagse workshop werden de beginselen van het vloggen geleerd. Het bedenken van een plan, schrijven van een script, het filmen en tenslotte het editen van de vlog. De open en enthousiaste houding van Lieke maakte de workshop voor ons het ideale middel om ons doel te bereiken.

Michiel de Krieger | Hogeschool Rotterdam

Lieke heeft een zeer boeiende en inspirerende workshop zakelijk vloggen gegeven aan de deeltijd studenten Sales & Accountmanagement op de Hogeschool Rotterdam. De workshop bestond uit een combinatie van leren en van direct toepassen. Aan het einde van de workshop hadden alle studenten hun eerste zakelijke vlog gemaakt en sommigen hebben hem zelfs direct gepubliceerd. Lieke, superbedankt voor je enthousiasme, je kennis, de boeiende presentatie en de prettige samenwerking!

Anne Hospers | Camp Bluff

Lieke is a bundle of joy, a young and driven professional that has a contagious positive spirit. I recently hired her to give me a 1-on-1 coaching. Definitely a recommended hands-on masterclass if you’re interested in improving your (video) storytelling skills.

Shahid Suddle | Ulympics

Zakelijk, doeltreffend, daadkrachtig, snel, jong, talentvol en aanleg voor de menselijke kant. Dit zijn slechts enkele kenmerken van LEF Media. Zakelijk vlogger Lieke pakte de vlog voor onze Business Challenge met veel enthousiasme en toewijding aan. Inmiddels is de vlog al meer dan twee duizend keer bekeken op LinkedIn. LEF Media weet business te genereren en een nichemarkt te boren. 

Mike van Doorn | Stay in Touch Media

Het was heel fijn om met Lieke samen te werken voor de opnames van RTL4. Lieke is sociaal, altijd op tijd, enthousiast, ondernemend en het hele team had direct een klik met haar. Ik kan haar dan ook van harte aanbevelen als zakelijk vlogger voor uw bedrijf.

Chat met ons!
Hulp nodig?
Hoi! Kunnen we je helpen?